Разговор:Ливно/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Први поднаслов

Слажем се са тобом по питању недопустивости брисања података. То је вандализам! Видео сам да си тражио од администратора да заштите страницу. Ја као администратор нисам до сада ово радио, па не знам тачно који услови треба да се испуне да би се страница заштитила (мада искрено верујем да је ова страница испунила све замисливе услове). Погледаћу шта правилници имају да кажу о томе, а можда би било боље да и неки искуснији администратор каже своје мишљење. Ево док ово пишем, приметио сам да је слика поново обрисана, и ја ћу је наравно вратити на старо. Осим заштите странице треба размотрити и забрану приступа кориснику-вандалу. Обрадовић Горан 01:09, 8 Дец 2004 (CET)


Gosp. Pokrajacu bih preporucio da makne onu sliku s srpske verzije. Ako vec toliko drzis do neutralnosti onda bi reda radi TREBAO i napisati da je Livno bilo nekoliko puta od Srpske vojske bombadirano, tj. djelovi opcine niz godina bili okupirani. To toliko o neutralnosti i "vasoj" istini.


  • Bude se napisalo da je bilo Livno bombardirano od strane militantnih Srba. Da vidimo onda koliko dana će da bude!

  • Као аутор чланка о Ливну, мислим да би гранатирање Ливна од стране милитантних Срба требао остати у овом чланку. Предходна измена је мало лепше формулисана, а додати су и неки други подаци који поред овог, заслужују да се овде нађу. Срдачан поздрав г.ху! --Поки 14:25, 8 Дец 2004 (CET)

  • Gospodine Poki, pa kakva Vam je ono fotografija srušene srpske kuće? Pa ona kuća nije uopće ni dovršena, pa nisu valjda Ustaše strugale i fasadu sa nje. Pa dajte malo objektivnosti, molim Vas lijepo.

попис становништва

Било би добро на ову страну убацити и податке са пописа становништва како се то већ ради на енглеској Википедији. Ово вриједи за за друге наше градове за које можемо наћи податке.



Molio bi autora članka da izmeni podatke u tabeli "Подаци о страдању Срба у Ливањској општини" za mesta Gubin i Zastinje jer jednostavno ne pašu iz matematičkog ugla. Kako je moguće da u Gubinu ima više Srba nego ukupnog stanovništva??? Za Zastinje, broj Srba trebao bi da stoji u delu <50% a ne više jer 447 nije više od pola. Znam da cepidlačim, ali želeo bi da ovaj članak ostane obektivan i odličan, a ne da bude da mi Srbi opet preuveličavamo... U svakom slučaju, drago mi je da vidim ovako dobro napravljen članak o (mom) Livnu u kojem nisam bio od nesretnog proleća 1992! G. Babić


Принципи

Основни принципи мог деловања на Википедији су поштовање неутралности и прихватање одговорности едитора.

Под одговорношћу подразумевам признавање грешке при презентовању података, уколико се недвосмислено установи да је она стварно почињена. ---> Vidi gornji komentar i pripadajuće podatke u tablici. Zbilja nešto ne štima...

Ако си мислио на мене, онда ти могу рећи да немам ништа против да промениш податке тако да они буду тачни. Промени. --Поки|разговор 18:27, 8 новембар 2005 (CET)