Разговор:Марксизам/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Први поднаслов

Овај чланак је пристрасан и није писан са неутралне тачке гледишта. Потребно га је темељно преуредити (написати испочетка). --Покрајац (разговор) 22:03, 13 Апр 2005 (CEST)

Постављен је нови текст. --Покрајац (разговор) 22:23, 13 Апр 2005 (CEST)

У "историја странице" имате датум испред имена онога ко је направио промјену. Кликом на тај датум видјећете како је чланак изгледао након те измјен, тј. можете да видите како је чланак изгчедао након/прије било које измјене. На још неколико мјеста сам наишао на ову појаву - да се цијела страница копира. Милан Тешовић 17:47, 14 Апр 2005 (CEST)

Шта си тиме хтео да кажеш? Покрајчев текст (тј. Вујаклијин текст) о марксизму је знатно квалитетнији од оног који си ти написао. У приницпу, ако желиш да пишеш о друштвеним уређењима, најбоље је да прво консултујеш чланак на енглеској Википедији. Тј., да га мало боље консултујеш него што то сада радиш :) --Милош Ранчић (разговор) 17:52, 14 Апр 2005 (CEST)

Преуређивање чланка

Ова одредница је јако лоше урађења. Прекопирана је са неког страног језика и није чак ни граматички исправна. Што се самог садржаја тиче он је толико оскудан и нетачан да је можда боље писати изпочетка све поново, а од велике је важности.