Разговор:Научно-истраживачки резерват Хумка на потезу Ливаде

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер се у званичним законским актима Србије користи овај израз уместо крајњег "Јуришина хумка" на који сам линк преусмерио. Први назив постоји из периода у поступку заштите (проверити службене гласнике Србије) а други, крајњи назив је рецентан. Оба су исправна али немају исту важност.

Уколико не буде преусмерења па још и ова страница буде обрисана - молим да се у том случају сви наводи и позивања на законски акт у коме стоји прелиминарни назив заштићеног добра "Јуришина хумка" на свим местима у српском домену википедије мануелно исправи. Ја то нећу и не могу да урадим, јер нит имам времена нит правилно да се то уради! Закони се мењају и у том процесу који је нормалан у праву мењају се и усклађују прописи међусобно. Изменом и допуном закона о заштити природе (неколико путазадњих година због усклађивања са Европским законодавством) „Хумка на потезу Ливаде“ а затим "Јуришина хумка" добијала је друге статусе. Још треба да проверим али мислим да је крајња одлука да буде Специјални Резерват.

Јуришина хумка је у поступку предлагања (од 2010. наовамо) имала неколико назива, које све треба преусмерити на главни чланак. То ћу да урадим чим стигнем на исти овај начин: прављењем чланка са именом, и преусмерењем на главни чланак. Ако имате бољу идеју (осим манијачког брисања који није решење свих проблема на Википедији!!) онда сам Вам вечно захвалан!


Осим тога, осим што не разумем шта је "бб" као разлог предлога – не треба да збуњује кратак неконформни текст чланка. Топло предлажем свим корисницима који патролирају да бришу туђи допринос да разлог брисања образложе са мало више од "бб". Колега који је предложио брисање можда и није свестан да се овај чланак уопште не јавља, него сваки линк који до њега доводи аутоматски одбацује на праву страницу. То се зове преусмерење. Jozefsu (разговор) 22:13, 8. јул 2015. (CEST)[одговори]