Пређи на садржај

Разговор:Списак селектора фудбалске репрезентације Југославије/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Први поднаслов

Спискови се дописују, а не надписују. Неможе последњи селектор да буде први на списку. Списак није добар јер су помешане бабе и жабе, није свака Југославија иста. После Осима је СР Југославија која неможе на исти списак са са оном коју је тренирао Осим. Одвој их у четири групе. Шта ће Петковић на овом списку кад је он од 2003-06 тренирао Фудбалску репрезентацју Србије и Црне Горе, а не Југославије како год се она звала.--Drazetad (разговор) 21:50, 30. август 2009. (CEST)[одговори]

Грешке у списку селектора...

1. За Петковића ОК, моја грешка, исправљено...

2. Што се тиче обрнутог редоследа, исти такав стоји и на сајту репрезентације, одакле је овај чланак и преузет. Једним кликом на прву колону може се и окренути. Слободно га уреди како мислиш да треба.

3. Што се тиче "баба и жаба", "спорни" чланак се наставља на чланак "Фудбалска репрезентација Југославије" у коме је у првој реченици написано: "Фудбалска репрезентација Југославије представљала је селекције фудбалера из Краљевине Југославије, СФРЈ и СРЈ". Тај чланак, са постојећом првом реченицом, постоји већ две године. Дакле, чланак са "помешаним" Југославијама ("бабама и жабама") је ОК (јер да није већ би био промењен), а чланак који је из њега проистекао није добар, јер је прихватио прву реченицу главног чланка као истиниту. Занимљив и истовремено веома погрешан резон.

Petdodva (разговор) 23:25, 30. август 2009. (CEST)[одговори]