Пређи на садржај

Разговор:Dragoljub Aleksić/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Први поднаслов

Neophodna mi je pomoć za uređenje stranice Dragoljub Aleksić. Prvi put pišem stranicu na vikipediji i ovaj put sam, ušavši na stranicu, zatekao sledeće obaveštenje:

"Управо овако су изгледали први чланци неких сада искусних Википедијанаца. Почетник треба сам, или уз помоћ других корисника, након што се упозна са основама уређивања, да среди и допуни чланак. Чланку је потребно сређивање и(ли) прерађивање, како би се уклопио у десетине хиљада већ написаних чланака. У супротном, администратори ће морати да обришу чланак после седам дана.

Можете тражити помоћ и овде.

Чланак је означен овим шаблоном од 21.01.2010.

За сва питања, недоумице, предлоге... а у вези са овим чланком, користите ову страну за разговор."

Svašta sam do sada pokušavao, ali uvek dobijem informaciju da stranici treba uređenje, s tim što je ovaj put došla i informacija o mogućem brisanju strane što ne bih voleo.

Neka mi neko pomogne da rešim ovaj problem.

Hvala svima unapred.

Goran Milosavljević — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Milogor (разговордоприноси)

Поздрав,чланак је сада сређен ([1]),мада му можда недостаје још пар веза ка неким чланцима који постоје или ће постојати.Што се тиче тог обавештења да је чланак почетнички,њега је неко (вероватно грешком) поставио уместо шаблона за сређивање који је ту до тада стајао([2]). Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 19:48, 24. јануар 2010. (CET)[одговори]

Beskrajno hvala. Već sam se ibio izmirio sa činjenicom da ću morati prvo da idem na brzopotezni kurs iz Viki-ponašanja, pa da onda iznova pišem. :-) Ovaj put ću pokušati da se potpišem. Još jedan mali korak za mene ali veliki za vikipedijanstvo ;-)

--Milogor (разговор) 08:00, 25. јануар 2010. (CET)Milogor[одговори]

Poštovani vikipedisti, imam jedan mali problem. Nekako sam uspeo svojevremeno da postavim ovaj članak, ali imam utisak da ga je neko preuredio na loš način. Naime, pod tačkom "osnovni biografski podaci", napisano je:

Mesto rođenja Vina (Kraljevina Srbija)

To nije tačan podatak. U vreme kada je Dragoljub Aleksić rođen, njegovo mesto rođenja bilo je u tadašnjoj Kraljevini Jugoslaviji.


Zarad tačnosti informacije, a budući da više ne umem da se snađem u korekturi teksta na Wikipediji, molim za malu pomoć. Može li iko od članova da ispravi ovaj podatak, i kao državu navede Kraljevinu Jugoslaviju, umesto Kraljevine Srbije?

Hvala unapred na saradnji i razumevanju.

(Milogor (разговор) 15:45, 30. март 2015. (CEST)[одговори]

Ако је рођен 1910. то и јесте Краљевина Србија. Грешке нема, каква црна Краљевина Југославија!? --Жељко Тодоровић (разговор) 22:14, 30. март 2015. (CEST) с. р.[одговори]