Разговор о Википедији:Без личних напада

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Шаблон[уреди извор]

{{Лични напад}}

- ovo staviti na stranicu razgovora korisnika koji lično napada i objasniti razlog!--Орловић 02:43, 18. април 2006. (CEST)

Лични напади[уреди извор]

Дакле, ово правило се АПСОЛУТНО не поштује на српској Википедији, јер сам ја до сада назван скоро свим могућим погрдним изразима и не само да је то санкционисано, већ и подржавано. Без обзира на грешке које сам правио, требало је коментарисати моје измене, а не мене као личност. Ја разумем зашто администратори нису предузели ништа поводом овога, јер су администратори ти који су константно кршили ово правило, а тренд се наставља. Ја бих хтео једно морално-исправно објашњење за скуп дешавања, јер бих желео да све то ставим иза себе и да испочетка почнем здрав уређивачки однос са осталим члановима заједнице како би ми присуство на Википедији било угодније и без личних напада. -- Борис  Малагурски  бре! 02:20, 1. март 2007. (CET)

Слажем се са овим што је написао Борис Малагурски. Нажалост, заједница се изгледа није изјаснила ни по питању ове политике, па је то можда разлог за појаве које је он навео. Стога предлажем да се омогући заједници да се изјасни о одредбама ове политике.--Antidiskriminator (разговор) 10:08, 3. септембар 2010. (CEST)

Арбитражни комитет[уреди извор]

Очигледно је да су одредбе ове политике не само неусвојене од стране вики заједнице, већ и потпуно непримењиве јер на википедији на српском језику нема арбитражног комитета.--Antidiskriminator (разговор) 10:11, 3. септембар 2010. (CEST)