Разговор о шаблону:Наслови по темама

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Јесте ли ви када чули за ВикиРечник !? Укратко то је рјечник у којем су ријечи из српскога језика објашњене на Српском језику! Потражите га. Излистан је под "Сестрински пројекти", а покушајте и да нагађате адресу (типа: ве-ве-ве-тачка-СР-тачка-wikipedia-тачка-орг)

  • (Ово горе је написао Милан, па да се надовежем:) адреса је: http://sr.wiktionary.org --Милош 05:07, 4 Нов 2004 (CET)
  • И једна примедба: енциклопедијски речник није исто што и речник; штавише, много је ближи енциклопедији, јер подразумева различита дубља објашњења. Треба га правити у сваком случају (и то овде, на енциклопедији, не на речнику). --Милош 05:09, 4 Нов 2004 (CET)

Може ли неко од администратора да исправи наслов чланка *Списак чланака које српска Википедија треба имати* у Списак чланака које српска Википедија треба да има. (Као што се глагол требати не мења, тако у српском нема инфинитива да би се скратило, мора да дадаче) Нисам успела да пронађем како, новајлија. --Ninam 19:21, 13 Феб 2005 (CET)

    • Урађено.


  • Не знам шта вам значе ове боје, ако сте желели да постигнете боју са Српске заставе нисте ни близу, замолио бих некога да врати на стару измену јер је ово стварно жалосно, такође бих молио све да ако желе мењати изглед главне странице да ставе предлоге на гласање а не да се деси нешто ОВАКО!!!! Саша Стефановић 12:23, 4 Мар 2005 (CET)


  • У сваком случају 3 пута боље него ово прошло !!!! Саша Стефановић 14:10, 4 Мар 2005 (CET) браво Бонзо

Ех, да је ово коначан предлог, јер је заступљена и Србија (кроз 3 боје) и Европа (кроз ово тренутно) :))! --Покрајац (разговор) 01:35, 13 Апр 2005 (CEST)

  • Исусе Христе, баш сам се добро насмејао :-О Bonzo свака част --Dzordzm 01:41, 13 Апр 2005 (CEST)
  • Ето компромисног предлога, Покрајац части за Студију, а ово иде на наслову страну. Ко прихвата :)) --Dzordzm 01:41, 13 Апр 2005 (CEST)