Разговор о шаблону:Теме Србије

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Практично... али још увек ружно... треба га малко дорадити. -- JustUser  JustTalk 00:19, 8. октобар 2007. (CEST)

Знам. Радим на томе. Вероватно ће му ребати неки дан док не добије свој коначни облик. --Александар (поразговарајмо!) 08:31, 8. октобар 2007. (CEST)

Па имамо већ сличан {{српске теме}} -- Bojan  Razgovor  09:10, 8. октобар 2007. (CEST)
I šta će nam ministarstva u ovom šablonu? -- Bojan  Razgovor  09:13, 8. октобар 2007. (CEST)

Овај шаблон се бави конкретно Републиком Србијом као врстом посебног феномена, а не као наставком СЦГ или СРЈ. Министарства су важан део тог феномена. --Александар (поразговарајмо!) 12:07, 11. октобар 2007. (CEST)

A zasto su važna za Republiku Srbiju (da pišemo o vladi RS, pa ajde)? I ne vidim svrhu gomilanja slicnih sablona u neki clanak. -- Bojan  Razgovor  12:16, 11. октобар 2007. (CEST)

Па зар Влада Србије и Председник Србије нису ти који воде ову земљу и који јој кроје судбину како им се прохте? Ако јој они одређују судбину, зар не мислиш да су важни? --Александар (поразговарајмо!) 13:46, 11. октобар 2007. (CEST)

Хоћеш рећи, "Востани Сербије" верзија 2006 се најбоље огледа у овим министарствима која кантаре као на пијаци? Стварно не контам. Мислим да министарства немају никакве везе са овим шаблоном, осим ако мислиш на шаблон у смислу "Државне институције Републике Србије", али је то онда нешто сасвим друго (и не укључује географију, историју, пољопривреду, демографију и генерално ништа занимљиво). --Dzordzm 12:20, 11. октобар 2007. (CEST)

Извини, али нисам схватио то "Востани Сербије верзија 2006 се најбоље огледа у овим министарствима која кантаре као на пијаци", мада се слажем са оценом њеног рада.
Моја идеја је била прављење шаблона који ће се бавити Републиком Србијом као државом, и сматрао сам да треба да обухвати:
  • темеље државности сваке земље: председник, влада, устав, војска
  • основна обележја државе: грб, химна, застава
  • министарства као носиоци политике једне државе
  • и све друго што одређује државу: градови, територијална подела итд.
Ок, за чланке о нпр. туризму и пољопривреди нисам био сигуран да ли да ли и њих ставим али нисам видео зашто их не би ставио па сам то и учинио.--Александар (поразговарајмо!) 13:46, 11. октобар 2007. (CEST)