Разговор о шаблону:IfEmpty

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Преусмеравање на If empty[уреди извор]

@Obsuser: Kod koji ste uneli nije validan. Strane koje koriste Template:Biografija-lat, pri editovanju prikazuju na vrhu:

"Шаблон:IfEmpty позива Шаблон:IfEmptyDo са више од једне вредности за параметар „action“. Само последња наведена вредност ће бити коришћена. "

Bilo bi korisno da ispravite biografske šablone i vratite preusmerenje na „If Empty“. --Dcirovic (разговор) 19:40, 26. децембар 2016. (CET)[одговори]

@Dcirovic: Знам за овај проблем и да је Категорија:Странице с дуплираним аргументима код позива шаблона пуна са доста чланака у којим нема у ствари грешке. Такође мислим да зна и @Ранко Николић: јер је и он покушавао да изједначи овај шаблон са {{If empty}} али није могло пошто се на чудан начин у шаблону {{Инфокутија биографија}} обраћују параметри за датум и место рођења и смрти.
Треба прво поправити у много више коришћеном шаблону {{Инфокутија биографија}} па онда у латиничком, плус проверити да ли се другде користи овај шаблон и прави грешке, па га тек тада преусмерити на {{If empty}}.
Видећу наредних дана ако могнем да ово поправим и да успут имплементирам шаблон {{датум рођења}}/{{датум смрти}} у {{Инфокутија биографија}} јер овај шаблон за биографије заправо је главни а једино у њему није могуће да се прикаже старост особе или број година када је умрла...  Обсусер 19:48, 26. децембар 2016. (CET)[одговори]