Разговор са корисником:94.226.57.36

  С Википедије, слободне енциклопедије
  Добродошлица
  Корисниче иза IP адресе 94.226.57.36, добро дошли на Википедију на српском језику!

  Драго ми је што сте допринели ширењу слободног знања и надам се да ћете наставити да уређујете. Слободно можете остати нерегистровани. Међутим, регистрација је бесплатна и пружа многе погодности (нпр. могућност отпремања датотека, уређивања заштићених страница и прилагођавања властитих поставки). Осим тога, пошто отворите налог, Ваша IP адреса више неће бити јавно видљива.

  Ако имате било каквих питања, слободно ми се обратите или оставите поруку на страници Википедија:Трг/Помоћ.

  --Soundwaweserb (разговор) 15:23, 18. август 2014. (CEST)Одговори[одговори]

  Поздрав. Молим те објасни зашто си обрисао налепницу оспорено у тексту Срђ новине, без образложења. --Drazetad (разговор) 12:39, 2. септембар 2014. (CEST)Одговори[одговори]

  Немојте додавати бесмислице на странице и/или уклањати садржај из њих. Такве измене се сматрају вандализмом и брзо се поништавају. Ако желите да експериментишете, радите то у песку. Хвала.

  Шта ти значи Категорија: Богословије по азбучном реду. И о каквим туцизмима причаш.--Drazetad (разговор)

  Отварање налога[уреди извор]

  Поштовани, пробајте да отворите налог на Википедији, верујем да ће тако уређивање бити угодније. --Ђорђе Стакић (р) 00:00, 18. новембар 2014. (CET)Одговори[одговори]

  Престаните са вршењем вандализама на Википедији. Ако наставите да вандализујете странице, биће Вам онемогућено уређивање.