Разговор са корисником:Suzana M.Jovanović

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Dobro došli!

Pozdrav, Suzana M.Jovanović, dobro došli na Vikipediju! Hvala Vam na Vašim doprinosima.
Nadam se da Vam se Vikipedija sviđa i da ćete nastaviti da doprinosite. Sledi par veza ka stranicama koje Vam mogu biti od pomoći:

Možda želite da isprobate avanturu kroz Vikipediju, interaktivnu turneju koja će vam pomoći da naučite osnove uređivanja Vikipedije. Takođe, možete pogledati tutorijale o uređivanju Vikipedije, a možete da posetite i Trg kako biste postavili pitanja ili potražili pomoć.

Ne zaboravljajte da potpisujete poruke na stranicama za razgovor dodajući četiri tilde (~~~~); time će se automatski uneti Vaše korisničko ime zajedno sa trenutnim vremenom i datumom.

Ako Vam je potrebna pomoć, posetite stranicu Vikipedija:Pitanja, postavite pitanje na mojoj stranici za razgovor ili potražite pomoć na sopstvenoj i iskusni Vikipedijanci će odgovoriti u što kraćem roku. Još jednom, dobro došli! -- Dcirovic (разговор) 10:50 23. May 2019.

Позивница за придруживање дискорд серверу[уреди извор]

Discord Color Text Logo.svg Здраво, Suzana M.Jovanović.
Позивамо вас да се придружите дискорд серверу. Он служи да омогући лакшу комуникацију и сарадњу међу википедијанцима.
Да бисте се придружили, кликните овде. За више информација, погледајте Википедија:Дискорд.
Хвала!

AcamicamacaracaBot (разговор) 12:46, 13. јул 2019. (CEST)

Нема на чему, одличне чланке радите. Углавном не стављамо др у наслову чланка, па сам зато променио. Ако треба нека помоћ слободно јавите. Поздрав. --MareBG (разговор) 18:15, 6. август 2019. (CEST)

Википедија:Акција „Обогатите Википедију фотографијама”[уреди извор]

Поздрав Сузана. Дошло је до грешке, ваше корисничко име уписано је на ћирилици, а регистровали сте са именом на латиници. Ништа страшно, од сада вам је видљива евиденција овде, а увид у њу ради додавања чланака у које сте убацили фотографије имате на овом линку. Акција траје до сутра у 23:59, слободно доприносите, а свакако имате обезбеђену споменицу за учешће. Ако још нешто треба, немојте се устручавати и слободно питајте. Поздрав --MareBG (разговор) 13:52, 30. август 2019. (CEST)

Неготин[уреди извор]

Поздрав, Сузана. Могуће је да сам погрешио, ако је на Остави датотека била погрешно именована. Уколико верујете да је у питању грешка, можете слободно изменити. Поздрав, Miljan Simonović (разговор) 22:36, 1. септембар 2019. (CEST)