Разговор с корисником:TanyaD75

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
   Dobro došli Dobrodošlica
Pomoć Zdravo, dobro došli na Vikipediju na srpskom jeziku! Zahvaljujemo na učešću u projektu.

Vikipedija je enciklopedija na internetu koju svako može uređivati. Odvojite malo vremena da biste proučili osnovna načela i saznali šta Vikipedija nije.

Dugme za automatsko potpisivanje
Dugme za automatsko potpisivanje

Na stranicama za razgovor potpisujte se dodavanjem četiriju tildi (~~~~). To možete učiniti klikom na dugme koje se nalazi iznad okvira za uređivanje.

Preporučujemo da pročitate smernicu o pisanju srpskim jezikom na Vikipediji. Članci na Vikipediji na srpskom jeziku mogu se ravnopravno uređivati ćirilicom i latinicom, ekavicom i ijekavicom. Nije dopušteno mešanje pisama i izgovora u jednom članku. Tekstovi pisani bez dijakritičkih znakova biće uklonjeni bez odlaganja.

If you don't speak Serbian: This is a welcome message sent to new users of the Serbian Wikipedia. Talk to us via our Village Pump in English!

Uputstva
Pet stubova
Autorska prava
Rečnik

Nadamo se da ćete uživati doprinoseći Vikipediji i da ćete postati njen stalni korisnik. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na nekoj podstranici Trga. Takođe, možete postaviti pitanje svom mentoru. Prijatan boravak! -- Dcirovic (разговор) 17:03 25. 11. 2020.

Стоп маргинализацији! Више садржаја о женама и маргинализованим групама![уреди извор]

Поштована, Било би добро да се као покретач Пројекта укључите у расправу, која се повела око Вашег пројекта и појасните одређене нејасноће у вези са Пројектом, које занимају заједницу. Расправа се води овде. Такође бих желео да Вам скренем пажњу да приликом превођења чланака са Википедија на другим језицима, обратите пажњу на стил и граматику српског језика. У чланку Лучија Џојс многе реченице почињу бројем, што свакако није добро. Морате више пажње обратити да чланци буду стилски добри. Ево једног примера: Џојсова је 1951. године поново пребачен у болницу Светог Андреја, ваљда пребачена!? Не можете се само ослонити на Гугл преводилац, морате поправити доста ствари у чланку. У уводу чланка, у загради где долази место и година рођења/смрти, најпре иде место, па датум... — Пинки (разговор) 10:16, 31. јануар 2021. (CET)[одговори]

Поштована, С обзиром да сте на Википедију дошли да се борите против маргинализације и стигматизације, било би лепо да се укључите у дебату која је покренута у вези Вашег Пројекта, јер он маргинализује нас дугогодишње кориснике и лепи нам етикете, некога ко врши родну дискриминацију и маргинализацију. Стога очекујемо да нам се обратите и појасните неке ствари. Поздрав — Пинки (разговор) 19:52, 31. јануар 2021. (CET)[одговори]

 @Pinki Odgovorila sam na pitanja u vezi sa diskusijom  u samom tekstu. Projekat pored samog uređivanja  na Vikipediji ima i druge aktivnosti, te se i dio ciljeva odnosi i na te druge aktivnosti. Što se tiče teksta o Lučiji Džojs hvala, prvu verziju sam kasno noću radila, pa nisam odmah primijetila neke greške, a neke stvari nisam ni znala kako se rade. Pozdrav