Разговор са корисником:Valentinita10

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Dobro došli!

Pozdrav, Valentinita10, dobro došli na Vikipediju! Hvala Vam na Vašim doprinosima.
Nadam se da Vam se Vikipedija sviđa i da ćete nastaviti da doprinosite. Sledi par veza ka stranicama koje Vam mogu biti od pomoći:

Možda želite da isprobate avanturu kroz Vikipediju, interaktivnu turneju koja će vam pomoći da naučite osnove uređivanja Vikipedije. Takođe, možete pogledati tutorijale o uređivanju Vikipedije, a možete da posetite i Trg kako biste postavili pitanja ili potražili pomoć.

Ne zaboravljajte da potpisujete poruke na stranicama za razgovor dodajući četiri tilde (~~~~); time će se automatski uneti Vaše korisničko ime zajedno sa trenutnim vremenom i datumom.

Ako Vam je potrebna pomoć, posetite stranicu Vikipedija:Pitanja, postavite pitanje na mojoj stranici za razgovor ili potražite pomoć na sopstvenoj i iskusni Vikipedijanci će odgovoriti u što kraćem roku. Još jednom, dobro došli! -- Dcirovic (разговор) 12:06 25. June 2019.


  • Хвала на добродошлици. Све најбоље у будућем раду. Моја жеља је да допринесем. Срдачан поздрав!--Valentinita10 (разговор) 19:11, 25. јун 2019. (CEST)Валентинита10

Држава рођења[уреди]

Добро дошли на Википедију и хвала Вам на доприносима. Желим само да Вам напоменем да, када стављате државу рођења или смрти у биографију, било би добро уколико бисте написали којој је држави тај град у том тренутку припадао. Дакле, ако је неко рођен у Београду 1970. године, он је рођен у СФРЈ, а не у Србији. Поздрав, Марина Симић (разговор) 16:19, 11. јул 2019. (CEST)

Претпреглед[уреди]

Информациона икона Желим да Вам се захвалим за доприносе Википедији. Препоручујем Вам да убудуће користите дугме Прикажи претпреглед пре него што сачувате измену. Ово Вам помаже да пронађете све грешке које сте направили, смањује сукобе измена и спречава затрпавање скорашњих измена и историју измена. Хвала још једном.--Жељко Тодоровић (разговор) 18:08, 11. јул 2019. (CEST) с. р.

  • Поштовани Жељко, хвала Вам. Користићу Претпреглед.--Valentinita10 (разговор) 18:11, 11. јул 2019. (CEST)Валентинита10

Позивница за придруживање дискорд серверу[уреди]

Discord Color Text Logo.svg Здраво, Valentinita10.
Позивамо вас да се придружите дискорд серверу. Он служи да омогући лакшу комуникацију и сарадњу међу википедијанцима.
Да бисте се придружили, кликните овде. За више информација, погледајте Википедија:Дискорд.
Хвала!

AcamicamacaracaBot (разговор) 12:47, 13. јул 2019. (CEST)

Ознака почетник[уреди]

Здраво. Када започињете чланак (а свјесни сте да је још несређен, почетнички) не стављате сами себи почетничку ознаку већ ознаку радови у току и полако радите на том чланку. --Жељко Тодоровић (разговор) 22:16, 15. јул 2019. (CEST) с. р.

Изабране слике[уреди]

Поздрав. Хвала на предлозима за изабране слике. Саветовао бих ти да прошириш описе јер су они од великог значаја. Пошто ће се фотографије приказивати на главној страни, неопходно је да људи који посете Википедију знају шта се налази на слици и да успут нешто сазнају о томе. На пример, Мост 1857. читаоцу не говори ништа конкретно. Требало би да напишеш где се налази тај мост, по чему је значајан, ко га је изградио, ко је направио фотографију (ако је фотографија од историјског значаја),... --Miljan Simonović (разговор) 23:56, 2. август 2019. (CEST)

Pozdrav, Miljane. Razumem, hvala na predlogu. Posvetiću se tome da saznam koji je most u pitanju i druge važne detalje. Čim to saznam, proširiću opise fotografija.--Valentinita10 (разговор) 11:02, 3. август 2019. (CEST)

Community Insights Survey[уреди]

RMaung (WMF) 16:47, 6. септембар 2019. (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[уреди]

RMaung (WMF) 17:13, 20. септембар 2019. (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[уреди]

RMaung (WMF) 21:51, 3. октобар 2019. (CEST)