Пређи на садржај

Разговор с корисником:79.101.158.169

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Добро дошли на Википедију


Непознати корисниче под ИП бројем 79.101.158.169, желим да Вас поздравим у име свих чланова Википедије.

Драго нам је да сте са нама и да доприносите заједничком раду и стварању слободног знања. Ако желите да и даље останете анонимни − није проблем, али би било добро ради комуникације и ради разликовања од вандала, да барем напишете своје име или надимак на страници: "Корисник:79.101.158.169". Уколико желите да се пријавите, биће нам велико задовољство да постанете део наше Википедије. За сва додатна обавештења можете ме контактирати, као и било ког администратора.

Списак југословенских играних филмова[уреди извор]

Možda bi bilo tako da se država nije zvala Savezna republika Jugoslavija. Ali pošto jeste i ti su filmovi jugoslovenski filmovi. Takođe ne može biti da je 1991. godina trenutak razgraničenja, jer postoji i period dok je postojala tzv. Krnja Jugoslavija. To da li su ti filmovi isključivo srpski ili i srbijanski, ili i crnogorski, ili i kosovski (kosovsko-metohijski), ili i vojvođanski, ili i nečiji tuđi; i da li su nastali samo u produkciji producentskih kuća iz Srbije, ili i Crne Gore, ili i Kosova (i Metohije), ili i Vojvodine, ili i odnekud drugde; i da li samo uz novac RTS i Vlade Republike Srbije, ili možda i nečijih drugih televizija i vlada - to je upitno. Naravno, spisak nije kompletan - može se dopunjavati. Pozdrav, --СлободанKovačevićбиблброKS 08:59, 24. октобар 2011. (CEST)[одговори]

Одговор[уреди извор]

Није уопште важно како се звала држава (јер по Вашој логици како бисте назвали филмове настале од 2003. до 2006. године-србоцрногорски или....?)! Ви сте списку југословенских филмова (а када се каже југословенски тачно се подразумева на шта се мисли-на све оне филмове који припадају простору бивше Југославије, и о којима се данас у свим државама бивше Југославије говори као о домаћим филмовима) додали списак српких филмова! Даље потпуно је небитно да ли су филмови финансирани од војвођанског или косовског новца (јер су то саставни делови Републике Србије, колико је мени познато), а што се тиче црногорских филмова, било их је само пар у овом периоду-и они се ни не налазе на овом списку! СВИ ФИЛМОВИ ОД 1992. године ЈЕСУ СРПСКИ ФИЛМОВИ-И НАЛАЗЕ СЕ У БАЗИ ФИЛМСКОГ ЦЕНТРА СРБИЈЕ! 17:01, 24. октобар 2011. (CEST)