Пређи на садржај

Разговор с корисником:87.116.190.49

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Добродошлица
Корисниче иза IP адресе 87.116.190.49, добро дошли на Википедију на српском језику!

Драго ми је што сте допринели ширењу слободног знања и надам се да ћете наставити да уређујете. Слободно можете остати нерегистровани. Међутим, регистрација је бесплатна и пружа многе погодности (нпр. могућност отпремања датотека, уређивања заштићених страница и прилагођавања властитих поставки). Осим тога, пошто отворите налог, Ваша IP адреса више неће бити јавно видљива.

Ако имате било каквих питања, слободно ми се обратите или оставите поруку на страници Википедија:Трг/Помоћ.

--Kaster 01:29, 26. јун 2007. (CEST)[одговори]

Nekoliko predloga...[уреди извор]

Kako ne bi radio por IP, a da ne moras da mislis da se svaki put prijavljujes, a ti markiraj kucicu "zapamti me" kad se budes prijavljivao, tako da svaki sledeci put cim otvoris stranicu Vikipedije, bices prepoznat pod tvojim nickom i automatski prijavljen. Ovo, naravno, vazi ako se stalno ukljucujes sa istok kompjutera, sto je tvoj slucaj, jer vidim da ti je IP stalno isti.

Nekoliko saveta pri pisanju clanaka. Bilo koji clanak iz serije tocak vremena, ne bi blo lose da u samom naslovu nosi ime Tocak vremena: ....(ovde onda napises naslov clanka). U samom clanku, PRVO i osnovno je definisati pojam iz naslova. Zatim odmah ga povezati sa glavnim clankom Tocak vremena, pa tek onda pisati o temi.

Smanjiti prepircavanje radnje na sto manju mogucu meru. Clanak treba da se bavi analizom teme iz naslova a ne da bude puko prepricavanje knjige/filma/sta god.

Nadam se da ti ne smeta sto sam ti ukazala na neke stvari, jer je to samo u cilju poboljsanja kvaliteta nase Vikipedije. Srecan rad.--Maduixa kaži 09:41, 26. јун 2007. (CEST)[одговори]