Списак епизода серије Хотел Балкан

С Википедије, слободне енциклопедије

Хотел Балкан је српска теленовела која се приказује од 21. септембра 2020. године на РТС 1.

Преглед[уреди | уреди извор]

СезонаЕпизодеОригинално емитовање
ПремијераФинале
1.2921. септембар 2020. (2020-09-21)3. новембар 2020. (2020-11-03)

Садржај[уреди | уреди извор]

"Хотел Балкан" је серија која приказује животну причу угледне бањалучке породице Курузовић у чијем је власништву хотел истог имена већ деценијама уназад. Радња се упоредо одиграва у прошлости и садашњости. Дешавања у прошлости одигравају се током тридесетих и четрдесетих година прошлог века, а откривају околности које су претходиле и уследиле након рођења главног лика Бранка Курузовића.

Бранко, који је сада већ у позним годинама, открива да пати од деменције и започиње трку са временом како би остварио своју животну мисију и саградио задужбину своје мајке Марије, од које на овај начин тражи опроштај за велику неправду коју јој је начинио као дечак. Упоредо, у садашњем времену пратимо Курузовиће и њихове компликоване односе.

Ту су Бранкови синови Драган и Горан и њихове породице са својим проблемима. Горан је неамбициозни зубар, добар према свима осим себи. У браку је са Љубицом која је амбициозна за њих обоје, као и за њихову кћерку Веру чију тениску каријеру покушава да подигне на интернационални ниво. Драган је кренуо очевим стопама и достигао је функцију директора хотела. У Драганов живот улази Викторија која има своје планове за њега, као и за читав породични бизнис.

Током 29 епизода видећемо њихове успоне и падове, сузе и осмехе, као и све остале перипетије.

Улоге[уреди | уреди извор]

Епизоде[уреди | уреди извор]

1. сезона (2020)[уреди | уреди извор]