Корисник:FelixBot

Овај корисник је бот.
С Википедије, слободне енциклопедије
603 000+ измена!

FelixBot је бот којим управља Филип! Започео је као интервики бот и као бот за сређивање двоструких преусмерења, али су му се послови касније знатно проширили. Ако којим случајем приметите да бот брља, слободно га блокирајте, али ме и обавестите о томе.

Овако велики број измена бот има због разних послова који су подразумевали измене на чланцима везаним за хронологије и француска села, масовне уносе, као и стандардизацију одређених делова чланака што је изискивало проласке кроз добар део Википедије.

Ако вам се не свиђа како ради бот, можете да се пожалите власнику. Ако имате задатак за бота, не устручавајте се да га задате власнику.

Послови

Овде се налази мање-више потпун списак послова којима се бот бави(о)

Остало

Оно што не може да се види у изменама бота су неке ствари које су рађене за добробит Википедије, али не остављају измене. Наиме, рађено је:

  • touch.py који врши чишћење кеша за специфициране стране (потребно након неких измена на шаблонима и категоријама).
  • додавање чланака о хронологијама и француским селима у списак надгледања бота како би се растеретила страница Ненадгледане стране.
  • генерисање списка свих француских села (и унетих и оних која нису унета) као и списка из Речника страних речи како би се растеретила страница Сирочићи, а и како би се формирали одговарајући спискови који би могуће били од користи ботовима у будућности.

Подстранице

Споменице и захвалнице

500.000 измена
За масовни унос насеља Србије
Рад и труд
Доделио:
Djordjes
За превођење филмских награда са енглеског на српски
Рад и труд
Доделио:
Тонка
За сав допринос овом пројекту
Рад и труд
Доделио:
Zoranzoki21