Корисник:Lukaares

С Википедије, слободне енциклопедије

Поздрав! Рођен сам у Београду. Завршио сам Земунску гимназију и дипломирао на Електротехничком факултету Универзитета у Београду, Одсек енергетика, Смер енергетски претварачи и погони.

циљ[уреди | уреди извор]

Намера ми је да колико могу допуним постојеће садржаје или отворим нове из различитих области. Решио сам да кад нешто нађем на нету, а нема га на Викију да по обичају, као што ради већина наших сународника, не пребацујем како ето наши нису способни да ураде што и други, где смо ми где друг... већ да сам додам оно што фали.

области[уреди | уреди извор]

Поред себи најближе електротехнике, видео сам да фали чланак о Ван де Графовом генератору па ћу га ја надам се и написти, посебно енергетике, блиске су ми и области попут математике, физике, хемије, биологије, физичке хемије, технологије, али такоће и историја, философија, географија, право...

чланци[уреди | уреди извор]

За сада неће бити никакве категоризације, осим ове на чланке које сам као нове сам отворио и оне који су већ постојали, стим да ћу се трудити да упишем обим промене или допуне. Чланке код којих вршим само мање измене, додјем линкове, исправљам словне грешке или називе и сл. нећу додавати на списак допуњених већ само оне код којих допуна битно и у већој мери утиче на изглед чланка.

допуњени[уреди | уреди извор]

Свила, знатно допуњен и проширен, шаблон:глумац, пребачен на ћирилицу уз одређене измене,

Земунска гимназија, допуњен и исправљен чланак у погледу општег непознавања историје ове установе од стране лица који је првобитно написао или преправио овај чланак.
Менаџмент, прилично допуњен у погледу појма, историје, дефинисања, школа и др. Страна је можда превелика али није било могућности да се смањи.

Електротехника, знатно допуњен и проширен, додат историјат, додата је и нова подела али нисам стига да завршим још све област које намеравам, посебно аутоматику као засебан чланак. Допуна је у току...

нови[уреди | уреди извор]

Ален Делон, Жути Ролс-Ројс, Ентони Есквит, Ван де Графов генератор, Универзитет Принстон, Земунска болница, Гангстер, Трг Тјенанмен, такође и исти чланак на simple English Gangster, Algo pequeñito,Брифинг.

напомена[уреди | уреди извор]

Што се тиче одређених података, поготово мојих личних, нисам баш нешто ажуран, и нове садржаје које сам написао пратим само одређено време, а онда како ми дође.

Споменице и захвалнице[уреди | уреди извор]

500 измена