Блејк Лајвли — разлика између измена

С Википедије, слободне енциклопедије
→‎Спољашње везе: Биографија
м Dcirovic је преместио страницу Блејк Лајвли на Blejk Lajvli преко преусмерења: ,
(нема разлике)

Верзија на датум 25. фебруар 2017. у 17:22

Блејк Лајвли
Блејк Лајвли 2016. године
Лични подаци
Датум рођења25. август 1987
Место рођењаЛос Анђелес,  Сједињене Америчке Државе
Породица
СупружникРајан Рејнолдс[1]
Веза до IMDb-а

Блејк Лајвли (engl. Blake Ellender Lively, рођена 25. августa 1987. у Лос Анђелесу, Калифорнија) је америчка глумица. Најпознатија је по улози Серене ван дер Вудсен у ТВ серији Трачара.

Каријера

Лајвли започиње глумачку каријеру 1998. у филму Пескар, који је режирао њен отац. 2005. глуми Бриџит у филму Сестре по фармеркама који јој доноси номинацију у такмичењу Teen Choice Awards. 2008. глуми у другом делу филма Сестре по фармеркама 2.

Лајвли 2006. глуми у филму "Accepted", а након тога имала је и пар мањих улога.

Приватни живот

Блејк је најмлађа ћерка Елејн и Ернија Лајвли који се такође баве глумом. Има две сестре, Лори и Робин, и два брата, Ерика и Џејсона који су такође повезани са глумом. Лајвли је ишла у средњу школу у Бурбанку где је била члан хора, навијачица и председница разреда.

Лајвли је од 2004. до 2007. била је у вези са пријатељем из детињства Кели Блатсом. Касније 2007. говорило се да се Лајвли забавља са колегом из серије Gossip Girl. Њена веза са колегом Пеном Баџли позната је од маја 2008. након што је пар фотографисан на путовању у Мексику.[2] Њихова веза је трајала 4 године. Касније Блејк се забављала са Леонардом ДиКаприом. У септембру 2012, након кратке везе, Блејк се удала за глумца Рајана Рејнолдс.

Референце

Спољашње везе