Разговор:ФК Партизан — разлика између измена

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
→‎Грешке: нови одељак
Ред 34: Ред 34:


Толико од мене за сада.
Толико од мене за сада.
:Откључао сам чланак, па ви унесите измене.--[[Корисник:Марко Станојевић|Марко Станојевић]] ([[Разговор са корисником:Марко Станојевић|разговор]]) 23:46, 29. јун 2020. (CEST)

Верзија на датум 29. јун 2020. у 23:46


Летња лига шампиона

Зашто се не унесе и овај трофеј? http://www.strategija.org/fudbalski-turniri-letnja-liga-sampiona/ — Претходни непотписани коментар оставио је корисник VucoCar (разговордоприноси)

Унеси, али постави и ову референцу.--Марко Станојевић (разговор) 15:40, 7. мај 2019. (CEST)[одговори]

То је турнир, није баш такмичење. -- Bojan  Razgovor  15:42, 7. мај 2019. (CEST) Организовано је од стране ФСЈ. Ево шта пишу Хрвати:"Ljetna liga prvaka (srp. Letnja liga šampiona) je bilo nogometno natjecanje za klubove igrano između 1969. i 1973. godine. Organizirao ga je Jugoslavenski nogometni savez (srp. Fudbalski savez Jugoslavije, FSJ), a u njemu su sudjelovali poslijeratni jugoslavenski prvaci, a iznimno u posljednjem izdanju i reprezentacija. Natjecanje je igrano uglavnom u srpnju i kolovozu prije početka Prve savezne lige".[одговори]

Добро не морамо да га поменемо у уводу, али свакако може да се напише у делу о успесима.--Марко Станојевић (разговор) 16:14, 7. мај 2019. (CEST)[одговори]

ФК Партизан.

Као прво, ФК Партизан није српски, већ југословенски фудбалски клуб, који је између осталог познат по томе што је већину титула освојио на покварен и подмукао начин, примењујући војну или политичку силу, све до данашњих дана (засновано на документованим чињеницама и догађајима).

Грешке

Пронашао сам пар грешака на страници. Прво, Милош Милутиновић није стрелац првог гола у историји Купа шампиона. Спортинг је био повео, а Партизан изједначио Милутиновићевим голом. Дакле, Спортингов играч, извесни Мартинс, стрелац је првог гола. Али је ММ био најбољи стрелац такичења са 8 голова, па би то могло да буде убачено у текст.

Затим, Партизан се на европску сцену вратио 1996. а не 1997. године.

Ту су и две грешке у куцању - у пасусу Ране године (1946—1958), у трећем реду одоздо, на два места стоји Паритзан.

Толико од мене за сада.

Откључао сам чланак, па ви унесите измене.--Марко Станојевић (разговор) 23:46, 29. јун 2020. (CEST)[одговори]