Разговор с корисником:Gudi129

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Gudi129

Добро дошли на страницу за разговор са мном!Ако хоћете да разговарате са мном овде поставите

Приметио сам честе измене на једној страници[уреди извор]

Поштовани, Приметио сам на страници Нарухито око слике цара Јапана Нарухита да стално мењате слику. Шаљем вам ову поруку да би вас упозорио да уколико наставите да доприносите измене често на страници Нарухито биќе те блокирани. Држ'те се правила Политике приватности Википедије. Поздрав, Петар Ивановски, дипл.правник у Скопју. PeraIvanovic (разговор) 16:13, 22. децембар 2021. (CET)[одговори]

Хвала вам на упозорењу. Gudi129 (разговор) 19:21, 22. децембар 2021. (CET)[одговори]

Акција писања чланака на тему Украјине и Русије[уреди извор]

Здраво!
Желели смо да ти скренемо пажњу да је у току Акција писања чланака на тему Украјине и Русије која има за циљ побољшање чланака о две велике теме на Википедији као и својеврсан конструктиван допринос уредничке заједнице Википедије на српском језику апропо тренутних дешавања.

Помислили смо да би могао бити заинтересован за ову тему, па те позивамо да нам се придружиш. Направи неки нови чланак или побољшајте постојећи. У случају да желиш да нам се придружиш, упиши се овде.


Садкσ (ријечи су вјетар) 21:11, 4. март 2022. (CET)[одговори]

Европска унија[уреди извор]

Поштовани, чланак Европска унија је предложен за расправу пред гласање о стављању на списак сјајних чланака. Ова расправа траје седам дана и одвија се на страници за разговор чланка. Укључите се у расправу и у њој изнесите своје мишљење о предложеном чланку или сугестије и предлоге за побољшање чланка. Унапред хвала.
Расправа траје у периоду 23. априла 2022 — 30. априла 2022. --— HoneymoonAve27 (разговор) 20:25, 23. април 2022. (CEST)[одговори]

Ћирилица и латиница[уреди извор]

Везано за чланак Дритан Абазовић.

Информациона икона Поздрав. Ћирилица и латиница су равноправна писма у српском језику. Уколико је један википедијски чланак започет на једном писму, треба на њему да буде и настављен. Ваљане ћириличне измене у латиничном чланку (и обрнуто) највероватније ће бити пресловљене на право писмо. Међутим, уколико само пребацујете чланак из једног писма у друго, такве измене ће бити враћене.

Tакође, ASCII текстови (латинични текстови без дијакритика) нису прихватљиви на овој Википедији, јер се не ради о једном од писама српског језика. Погледајте и напомене о писању српским језиком на Википедији. Ђидо (разговор) 20:17, 16. фебруар 2023. (CET)[одговори]

Хвала Вам. Gudi129 20:37, 16. фебруар 2023. (CET)[одговори]

Позив за учешће - Акција проширења чланака о државама свијета[уреди извор]

Здраво!
Желели смо да ти скренемо пажњу да је у току Акција проширења чланака о државама свијета која има за циљ побољшање чланака о државама чланицима УН на Википедији.

Помислили смо да би могао бити заинтересован/а за ову тему, па те позивамо да нам се придружите. У случају да желиш да нам се придружиш, упиши се овде.


Садко (ријечи су вјетар) 14:52, 11. април 2023. (CEST)[одговори]

Акција писања биографија 3[уреди извор]

Здраво!
Желели смо да Вам скренемо пажњу да је у току акција писања биографија која има за циљ побољшање чланака о биографијама на Википедији.

Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас овом приликом позивамо да нам се придружите. Направите неки нови чланак или побољшајте већ постојећи. У случају да желите да нам се придржите, упишите се овде.


Николина Ш. 17:24, 13. април 2023. (CEST)[одговори]

Молба колеге[уреди извор]

Садко (ријечи су вјетар) 16:00, 14. април 2023. (CEST)[одговори]

Поздрав. По питању назива овог чланка је већ вођена расправа на Тргу. — ‎רוח חיים (разговор) 14:40, 23. април 2023. (CEST)[одговори]

Добро. - Gudi129 (разговор) 22:39, 23. април 2023. (CEST)[одговори]

Позив за учешће у акцији писања чланака на тему Косова и Метохије[уреди извор]

Здраво!
Желели смо да Вам скренемо пажњу да је у току Акција писања чланака на тему Косова и Метохије која има за циљ побољшање чланака о Косову и Метохији на Википедији.

Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас позивамо да нам се придружите. Направите неки нови чланак или побољшајте постојећи. У случају да желите да нам се придржите, упишите се овдје.



Садко (ријечи су вјетар) 15:56, 4. јун 2023. (CEST)[одговори]

Предсједнички избори[уреди извор]

Одлични су чланци о америчким изборима, надам се да ћеш у догледно вријеме све комплетирати. На располагању сам ти уколико је потребна некаква помоћ. Пп. — Садко (ријечи су вјетар) 16:29, 9. август 2023. (CEST)[одговори]

Хвала ти. Gudi129 24:44, 10. август 2023. (CET)[одговори]

Акција писања чланака о образовним установама[уреди извор]

Здраво!
Желели смо да Вам скренемо пажњу да је у току акција писања чланака о образовним установама која има за циљ побољшање чланака о образовању на Википедији.

Помислили смо да ћете бити заинтересовани за ову тему, па Вас овом приликом позивамо да нам се придружите. Направите неки нови чланак или побољшајте већ постојећи. У случају да желите да нам се придржите, упишите се овде.


Николина Ш. 17:21, 7. фебруар 2024. (CET)[одговори]

Јаков Милатовић[уреди извор]

Поздрав,

Да ли је било потребе поставити крај мандата у странци за Јакова ако је он и даље у странци ?

Нема нигде ниједног извора који каже да је изашао из странке. Барем да сам га ја нашао.

Боки 19:32, 25. фебруар 2024. (CET)[одговори]

Ако је неко поднео оставку на све функције у партији, то значи да је и иступио из покрета. Поздрав. - Gudi129 (разговор) 19:57, 25. фебруар 2024. (CET)[одговори]