Википедија:Вики-пикник, 15. јун 2016.

 
Мозаик ВМРС.png
Picnic at Babelsberg Park by Stephan Schultz.jpg

ВИКИ-ПИКНИК[уреди | уреди извор]

Датум и време: среда, 15. јун од 18 часова[уреди | уреди извор]

Место: Ада Циганлија (код роштиља)[уреди | уреди извор]

О окупљању[уреди | уреди извор]

Викимедија Србије у среду, 15. јуна од 18 часова организује Вики-пикник - прво дружење Википедијанаца на отвореном! Пикник ће се одржати на Ади Циганлији, код роштиља (после тениских терена). Позивамо све уреднике Википедије, чланове Викимедије Србије и све оне који желе да се упознају са пројектима и другим активностима које реализује Викимедија Србије да нам се придруже и изнесу своје идеје које би могле унапредити постојеће или створити нове пројекте и програме слободног знања.

Уредници Википедије редовно се окупљају још од 2005. године. До сада је одржано преко 280 састанака у Београду и другим градовима Србије из којих су произишле бројне занимљиве идеје, које су касније спроведене у дело. Ништа мање важни резултати ових дружења су и чврсте пријатељске везе које су настале између Википедијанаца.

Будући да су се ови сусрети махом одвијали у канцеларији Викимедије Србије или неком другом затвореном простору, решили смо да искористимо лепо време и први пут направимо окупљање у природи.

О Викимедији Србије

Викимедија Србије је невладино, нестраначко и непрофитно удружење, чији су циљеви промоција и подржавање стварања, сакупљања и умножавања слободног садржаја на српском језику искључиво на непрофитан начин, као и идеје да сви људи имају једнак приступ знању и образовању. Кроз локалне пројекте подржава и ради на промоцији Википедије на српском језику и других Вики пројеката (Викицитат, Викивести, Викимедијина остава, Викиречник, Викикњиге).

Организација Адреса Контакт Званична страница
Викимедија Србије Дечанска 4/3, Београд Ивана Маџаревић
ivana.madzarevic@vikimedija.org
060/74-54-773
rs.wikimedia.org

Место и време[уреди | уреди извор]

Wiki-picnic map, June 2016, Serbia.png
  • Ада Циганлија (код роштиља)
  • 15. јун 2016. године од 18 часовa

Присутни[уреди | уреди извор]

Додај своје име уколико желиш да учествујеш, користећи четири тилде (~).

Галерија[уреди | уреди извор]

Све фотографије се могу видети на Викимедијиној остави.