Корисник:ДејанПоповић

С Википедије, слободне енциклопедије

Дејан Поповић - Мало о мени[уреди | уреди извор]

Ево овако, зовем се Дејан Поповић и живим у Републици Српској (БиХ). Рођен сам 05.02.1991. године у Добоју. Тренутно пребивалиште ми је Руданка. Завршио сам основну школу "Милан Ракић" у Руданци, и сада идем у среднју Економску школу у Добоју. Хоби ми је акваристика и тераристика, која ми одузима већину мог слободног времена (али опет се нађе времена ѕа пискаранје :)). Иначе откад имам интернет (неких 5 година) знам за Википедију и одувек ми је била извор корисних информација, али тек пре неки дан сам сазнао да се могу регистровати и објављивати разне садржаје. Пошто ми је главна окупација акваристика и тераристика о томе сам и планирао да пискарим. Ето то би било мало о мени, слику немам али већ ћу је набавити па ћу је ставити (уосталом коме је стало да ме гледа овако ружног :)).


Овај корисник је Водолија у хороскопу.

Мој Хоби[уреди | уреди извор]

Мој хоби је акваристика и тераристика.

Акваристика[уреди | уреди извор]

Овај хоби је мој првенствени хоби који се бавим 2 године. Моје мишљење глед овог хобија је да је један од најљепњих и интересантнијих хобија на свету. Ништа не може заменути осећај који ти даје део природе у соби, јединствени екосистем за који се бринеш и дајес му све од себе да опстане.

Тераристика[уреди | уреди извор]

Овај хоби је такође једна од мојих љубави и веома је уско повезан са акваристиком. Пун егзотицних животинја о којима се бринеш и пружаш им сев потребне услове за нормалан живот.

Моји чланци[уреди | уреди извор]

Тренутно их нема али ускоро ће бити.

Споменице и захвалнице[уреди | уреди извор]

100 измена