Корисник:Djordjeit97/песак

С Википедије, слободне енциклопедије
Spintires
Djordjeit97/песак
Издавач(и)Oovee Game Studios
Излазак13. јуна 2014.
Жанр(ови)Симулација вожње
МодификацијеЈедан играч и више играча
Веб-сајтhttp://www.spintires.com/

Spintires[уреди | уреди извор]

Spintires је игра развијена од стране Pavel Zagrebelnyј британског издавача Оовее.[1] Корисници ове игре преузимају контролу над теренским возилима, и возе их преко блатњавих офф-роад терена како би дошли до циља. Ова игра је објављена 13. јуна 2014. године, а продата је у више од 100.000 примерака.

Gamеplay[уреди | уреди извор]

Спинтирес је симулација вожње по блатњавим руским путевима, са старим совјетским возилима, само са картом и компасом. Циљ игре је да превезе терет до свог одредишта без исцрпљивања ресурса или оштећења возила. Постоји и режим једног играча и мултиплејер режим. [2] У обзир се доводи неколико особина, као што су физика, блато, деформације терена, као и контрола вожње, дан / ноћ циклус. Због тешког терена, играчи морају предузети све услове у обзир и возити у складу са тим; На пример, они не могу једноставно само притиснути "напред" на њиховој тастатури да вози право. [2] Играчи могу бирати између casual и hardcore моду. У hardcore моду, потрошња горива је повећана и путеви су приказани на карти. Играч на карти неће бити приказан као водич на путу док вози. Камера игре је постављена испред возила и може се померати помоћу миша; не постоји поглед из аута.

Развој игре[уреди | уреди извор]

Игра се у првих месец дана налазила у ТОП 10 купљених игара на steam-у, продата је у више од 100.000 примерака. Новинска порука на Spintires Steam страници од студијског менаџера Оовее,Reece Bolton сугерисао да Спинтирес није готова, исто толико је предложио и показује знаке даљег графичког побољшања и додатке за игру.

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ Andy Chalk (18. 12. 2014). „Spintires creator claims publisher has frozen him out of his own game”. PC Gamer. Приступљено 14. 12. 2016. 

Спољашње везе[уреди | уреди извор]