Пређи на садржај

Разговор:Милан Недић — разлика између измена

 
:I na linku ka vecernjim novostima nema nikakvih svedoka koju bi potkrepili verziju da je ubijen. Nedica je cekalo sudjenje. --[[Корисник:BokicaK|<font style="background: black" face="Courier" color="white">'''&nbsp;-{Bojan}-&nbsp;'''</font>]][[Разговор са корисником:BokicaK|<font style="background: white" face="Courier" color="black">'''&nbsp;-{Razgovor}-&nbsp;'''</font>]] 04:45, 16. септембар 2014. (CEST)
Искрено, ово прво уопште нисам разумео! У Србији баш никада није постојао никакав организовани фашистички покрет. Рецимо, и сам Љотић је више пута рекао да он и његова политика немају везе са фашизмом, који је иначе био јако популаран у Европи пре рата. Добровољачки одреди су нешто друго. и успут ја немам никакво лепо мишљење о њима. Сад, коју тежину имају "докази" победника?! Суђење би можда било поштено? Мислим да је најпоштеније поставити обе верзије.
[[Корисник:Konstantin Todorović|Коста Тодоровић]] ([[Разговор са корисником:Konstantin Todorović|разговор]]) 22:48, 10. децембар 2014. (CET)
 
== Слободна енциклопедија??? ==
41

измена