Разговор:Јанез Дрновшек

С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

Има ли смисла да стоји оваква спољашња веза?--Војвода (разговор) 14:40, 9. децембар 2007. (CET)

Па човек јесте имао чудне идеје последњих пар година. Вероватно има бољих идеја за повезницу, али ово јесте било стање ствари... --Dzordzm (разговор) 21:57, 24. фебруар 2008. (CET)
Po mom mišljenju ako je bio političar trebalo bi da stoji neka poveznica o njegovom radu ili detaljna biografija ili intervju a ne neka potpuno nebitna informacija. --Војвода разговор 22:05, 24. фебруар 2008. (CET)

Ovo je obicna budalastina. Brisem. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 22:17, 24. фебруар 2008. (CET)

Не, не, не, не разумеш. Ово је заиста тако. Од када је болестан и повукао се са дужности, повукао се у неку колибу, окренуо се здравом животу, основао некакво Gibanje za pravdu i mir na svetu (или тако некако), почео да напада Европску унију јер даје више пара за краве него за гладне у Африци, позивао Словенце да се окрену духовном миру, и слично. Дакле за почетак остављам повезницу ка званичној страни тог "гибања" са његовим мислима на задате теме. --Dzordzm (разговор) 22:23, 24. фебруар 2008. (CET) П.С. ОК може и овако --Dzordzm (разговор) 22:23, 24. фебруар 2008. (CET)

Pa dobro, i sta onda? Mislim, to je bolest, i mislim da ne treba pisati o njegovoj bolesti. Mislim, ok, moze, ali da ostatak clanka bude srazmerno mnogo detaljniji i veci. To je po meni, trivia, a trivija se dodaje tek na kraju, kad se vec sve reklo o temi, a ovaj clanak je tek nesto veci od klice. Nadam se da nemas nista protiv, jer mislim da je stvarno neenciklopedijski staviti prvo u clanak nebitne stvari ili izuzetno privatne podatke (kao sto je bolest) a da izostanu mnogo bitnbiji enciklopedijski podaci. OK, moze da se ubaci, ali tek kad ovaj clanak bude imao malo vise teksta. IMHO.--ЈагодаGaim.svg испеци па реци 22:43, 24. фебруар 2008. (CET)