Разговор:Гранџ

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Најбољи омот за албум свих времена[уреди]

Изгледа да ћемо морати да почнемо да пишемо "референца" додатке као на енглеској вики што се пише. Ја лично то мрзим да видим када читам чланак, али ипак постојање тога има своје разлоге. --Милан Тешовић 06:39, 4. новембар 2006. (CET)МИслим да се гранџ може сврстати у поджанр алтернативног рока, и да је конструкција музички стил алтернативног рока помало рогобатна и не одговара правом стању ствари.

И шта је са референцом за "најбољи омот свих времена"? Ја сам мало вршљао по мрежи и наишао сам само на неку књигу о 100 најбољих омота, али ту не пише који су то омоти.

--делија 07:39, 4. новембар 2006. (CET)

Ја поджанр и стил узимам као једнаке појмове. Што се тиче најбољег омота то није спорно. Вјерујеј ми на ријеч. Осим тога мислим да је Ролинг Стоун магазин га уврстао међу првих 20-так на својој листи 100 најбољих. Високо је и у оној чувеној књизи, чини ми се да и зове "Хиљаду најбољих РОК омота свих времена". Не знам тачно пошто је немам. Поента је да ово није субјективно пошто нисам неки велики обожавалац Нирване, већ стварно знам то као чињеницу. --Милан Тешовић 00:48, 5. новембар 2006. (CET)