Разговор:Дрина

С Википедије, слободне енциклопедије

Проширење текста[уреди извор]

Носим се мишљу да овде пренесем матурски рад на тему Дрине. Наравно да није заштићен ауторским правима. Интересује ме да ли постоји нека препрека, јер рад садржи све о Дрини што би неког могло да интересује. Рад без слика у Wordu има неких 20-ак страница, и садржај изгледа овако: I Физичко-географске одлике реке Дрине: Географски положај, Рељеф, Климатске прилике, Настанак, Слив и мрежа, Особине вода, Флора и фауна; II Друштвено-географске одлике: Историјске карактеристике, Становништво, Насеља, Привреда Подриња, Перспективе развоја. Чекам одговор. --212.200.206.81 01:55, 24. јун 2006. (CEST)

Уколико је матурски рад твој (а претпостављам да јесте), онда можеш слободно да га пренесеш. Било би сјајно да отвориш налог (региструјеш се), како могли лакше да комуницирамо са тобом. -- Обрадовић Горан (разговор) 02:15, 24. јун 2006. (CEST)

Наравно, матурски радови се не уносе дословно у чланке, већ би морали да претрпе разне промене, због саме природе енциклопедијског чланка и организације истог. Не би можда било лоше да прво пренесеш рецимо овде, па да полако уграђујемо у већ постојећи чланак а да то све лепо (и естетски и квалитетно) изгледа. --Филип 08:12, 24. јун 2006. (CEST)

Premeštanje[уреди извор]

Premešteno u korisnički imenski prostor, gde mu je i mesto. --Бране Јовановић <~> 18:20, 8. новембар 2006. (CET)