Разговор:Електрична енергија

С Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди извор]

Хмм чланак више говори о електричној струји него о енергетици. Ја сам сад хтео мало да пишем, али кад сам видео чланак одустао сам пошто се не разумем довољно у ту област :) --Јованвб 21:12, 12. фебруар 2006. (CET)


Признајем да ме је овај чланак сроз збунио. Енергетика је грана привреде. Обухвата производњу, транспорт и дистрибуцију електричне и али других облика енергије. Течна и гасовита горива поготово. Успут и чврста горива. Па проблеми фосилних и обновљивих извора енергије. итд, итд.... --  JustUser   JustTalk 12:36, 7. септембар 2006. (CEST)

Прве две речи "електрична струја" нису адекватан наслов. Текст се не односи на електричну струју. Ја ћу пребацити наслов у "Електрична енергија" а ви оставите коментаре. --  JustUser   JustTalk 12:36, 7. септембар 2006. (CEST)

Повеѕнице су мало збуњујуће. Да не објашњавам, уверите се и сами.

Пребаци слободно на енергију. Неке повезнице ка другим википедијама воде на појам снаге, а неке на ЕЕС. --BokicaK 13:03, 7. септембар 2006. (CEST)

Не знам шта је била идеја, али чим нема интервики за ен - уппсссс? Сад ми се малко искристалисала идеја да би требало да буде "ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГЕТИКА" али ми тај појам тотално безвезе. Нек остане за сада тако. --  JustUser   JustTalk 13:25, 7. септембар 2006. (CEST)