Разговор:Зоран Спасојевић

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Biografski podaci Zorana Spasojevića preuzeti su sa veb-sajta CIRKUS http://www.cirkus-zorana-spasojevica.co.cc i bloga http://zoran-spasojevic.blogspot.com.

Kao vlasnik i autor navedenog veb-sajta i bloga otvaram čitav sajt i blog za prebacivanje na srpsku Vikipediju - naravno, ako se za tim ukaže potreba. To podrazumeva i sve tekstove i sve slike.

Za sve ostale dozvole i informacije možete mi se obratiti na e-mail paske@mail.ru.

Zoran Spasojević / dance15

P. S.

2. novembra 2007. uputio sam poruku na e-mejl adresu info-sr@wikipedia.org, ali me niste udostojili odgovorom.

PORUKA:

"Поштовање,

Ваш администратор је с правом избрисао чланке "Драгиња Адамовић" и "Зоран Спасојевић" на српском и енглеском. Наиме, у чланцима су коришћени биографски подаци са сајтова www.cirkus-zorana-spasojevica.co.cc и www.draginja-adamovic.co.cc чији сам ја власник и аутор. Пошто се ради о мени (користим шифру "dance15") није ми пало на памет да је потребно да сам себи дајем дозволу за коришћeњe својих података и радова са својих сајтова. Замолио бих да обрисане чланке вратите.

Поздрав, Зоран Спасојевић", paske@mail.ru


Дакле, на овој адреси у дну стране јасно стоји следеће:

„Copyright © 2006-2007. Rezervat Srbija, Zoran Spasojevic. Sva prava zadrzana. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole.”

На овој страни затим се налази текст који се обично убацује у овај чланак,за који једноставно немамо дозволу(јер ја ево по трећи пут га маркирам прекршеном лиценцом и он се диже из мртвих).Исти текст се може наћи и овде. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 16:01, 15. новембар 2007. (CET)

Da ga obrišem?--Војвода (разговор) 16:09, 15. новембар 2007. (CET)

Да видимо да ли ће се Ђорђе или Славен огласити или неко други ко се разуме у ауторска права.Технички гледано се чека недељу дана,али ово је већ трећи пут да се чланак јавља у овом облику(два пута је већ обрисан),тако да би га,као и у случају Искре,требало обрисати,барем ја тако контам ток ствари. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 19:21, 15. новембар 2007. (CET)