Разговор:Институт за филозофију Филозофског факултета Универзитета у Београду

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

У тексту стоји да постоји дозвола за преузимање текста. Где је та дозвола? -- Loshmi (razgovor) 15:24, 28. април 2010. (CEST)[одговори]


Posalo sam e-mail Institutu za filozofiju juce a odgovor dobio jutros. Sadrzina odgovora je sledeca:

Postovani Branislave,

Slazem se sa Vama da je bitno da sira javnost sazna nesto vise o Fakultetu i njegovim naucnim jedinicam i pozdravljam vas angazman oko kreiranja takve jedne stranice na Wikipediji. Kao autor teksta o Institutu koji se nalazi na zvanicnom sajtu fakulteta dajem vam dozvolu za kopiranje teksta. Buduci da ce u buducnosti dolaziti do promena sadrzaja, uglavnom kad su u pitanju projketi i publikacije Instituta, savetujem vam da bar jedanput godisnje proveravate stranicu na sajtu kako biste azurirali svoje linkove.

Srdacno, Djeric Milijana

Ukoliko Vam i dalje nije jasno, molimo da se obratite Institutu na e-mail: instfil@f.bg.ac.rs


Takodje, zamolio bih da se skine oznaka o krsenju licence, jer je potpuno jasno da za ovo prosirenje postoji dozvola i da su nadlezni Instituti (i ne samo oni, vec i Racunarsko-dokumentacioni centar Filozofskog fakulteta - dobio nacelno odobrenje od Andje Stojicic uz napomenu da kontaktiram i Institute) OBAVESTENI o nameri preuzimanja tekstova sa zvanicnog sajta Fakulteta.

Ok. Ali trebalo bi poslati zvanično pismo, odnosno da se u odgovoru nedvosmisleno vidi da dozvoljavaju ne samo da se tekst objavi na Vikipediji, već da daju dozvolu da se tekst objavi i dalje distribuira pod Creative Commons licencom. -- Loshmi (razgovor) 16:47, 28. април 2010. (CEST)[одговори]

Onda mozete slobodno da obrisete. Zaista, nemam nameru da ljudima, koji nisu besposleni, dodajem poslove koji nisu posebno znacajni. Dalje uslovljavanje opstanka teksta je potpuno suvisno i bezpredmetno, jer su ljudi iz Instituta bili dobro upuceni kako ce se tekst iskoristiti.

Hvala. Pozdrav.