Разговор:Манастир Светих архангела (Призрен)

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди]

УÇК?! -- Обрадовић Горан (разговор) 08:27, 30. јануар 2009. (CET)

СПЦ. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 10:22, 30. јануар 2009. (CET)

Ахам, јел то неко старословенско слово или је СПЦ направила реформу ћирилице и додала С са дијакритиком испод? -- Обрадовић Горан (разговор) 10:33, 30. јануар 2009. (CET)

И то си могао да референцираш лепо кад си већ узео оданде. И могао си да промениш, да не буде идентично као код њих.. -- Обрадовић Горан (разговор) 10:34, 30. јануар 2009. (CET)

То најбоље да њих питаш,а то ко је шта и од кога преузео, знају само Јоаникије Девички и Петар Коришки,али је једно засигурно,нит` сам ја шта од њи` узимао,нит` од кога другога,тако да...Боље имати нов кул чланак,него сређивати кратак,који је можда преузет однекле. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 14:04, 30. јануар 2009. (CET)

Mislim da ipak УÇК ne možemo prihvatiti kao ispravno, bez obzira što tako piše na sajtu SPC. Ime te organizacije na srpskom je OVK, a u originalu (na albanskom) je UÇK (osim ako albanski odjednom nije dobio i ćirilicu). Ovo je isto kao kad bismo pokušali da engleski pišemo ćirilicom, s tim da ona engleska slova za koja nemamo odgovarajuće slovo u srpskoj ćirilici, ostavimo u originalu. Daću primer: Wорлд Траде Центер. Kako vam se čini? Face-grin.svg
Takođe, mislim da ime treba da bude Sveti arhangeli, ne Sveti Arhangeli. Arhangel je zajednička imenica, osim toga u samom imenu manastira je u množini. --LazaKamikaza (разговор) 16:33, 30. јануар 2009. (CET)

Аман људи божији,правијо сам спрдњу како неки људи копирају,па не гледају.Било ми је скроз глупо да то преправљам,ако је стајало годинама,мож` да блеји још један дан горе-доле,пошто ће и онако и тај део да буде проширен.(Мора` дефинитивно да набуџим онај шаблон са на`писом ГЕГ!.)

Што се самог имена тиче,на страницама СПЦ и саме Епархије су наведене обе речи великим словом.(Ово не наводим као аргумент,већ као занимљивос`.)Ја сам контао да је овде реч о називу самог локалитета,па се по аналогији са називима насељених места оба почетна слова пишу велико.Друго је питање (и надам се одговору на њега) да ли се сами Архангели као небеска појава пишу са великим или малим почетним словом А (свети ваљда увек иде са малим почетним словом). Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 09:39, 31. јануар 2009. (CET)


Покварене спољашње повезнице[уреди]

Током неколико аутоматски провера, бот је пронашао покварене спољашње повезнице. Молимо вас проверите да ли је повезница добра, поправите је или је уклоните!

Веб страница је сачувана у Интернет архиви. Препоручујемо вам да ставите везу до одређене архивиране верзије: [1].--Autobot (разговор) 05:05, 16. март 2016. (CET)