Разговор:Маргита Стефановић

С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

Маргитина биографија није тачна, тј. непотпуна је. Њен први бенд се звао "Дечаци". Такође фамилија Стефановић није имала кућу на Славији већ су живели у "ТВ торњу".

Па пошто је ово Википедија, и свако може да мења податке позивамо Вас да измените чланак. --СашаСтефановић 23:19, 25. октобар 2006. (CEST)[одговори]

Па добро, нисам до сада никада ништа писао на Википедији. Има још доста ствари које нису убачене, тј како је Маги упознала Милана, како је заиста настала Катарина II. Покушаћу да то убацим у наредна 24 часа. Поздрав, Драганче

Ево, пријавио сам се! :)

Одлично, послао сам ти добродошлицу са неким линковима за краћа упутства уколико желиш да уређујеш на Википедији, наравно читање, као и све остало овде, није обавезно. Најбитније је само да научиш да се потписујеш са --~~~~ када на некој страници оставиш коментар. Добродошао и желим ти леп провод Face-wink.svg --СашаСтефановић 23:39, 25. октобар 2006. (CEST)[одговори]Ословљавање именом или надимком није енциклопедијски стил писања чланака! Дакле, само именом и презименом или "безлично".

--делија 16:36, 15. април 2007. (CEST)[одговори]

Стефановићи су имали стан на Славији, то је сигурно....Svenaj 20:25, 15. април 2007. (CEST)[одговори]Да, и тај податак је наведен у "Занимљивостима".

--делија 21:06, 15. април 2007. (CEST)[одговори]

"Dečaci"? Neće biti. Ili hoćete da kažete da je svirala sa Šaperom & Co. dok još nisu bili "Idoli"?