Разговор:Ниједан од понуђених одговора

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
News Овај чланак је споменут у неколико новинских текстова:

...[уреди]

Он то тако воли, Филипе... Досадно му је.
Од свег срца подржавам предлог да се чланак о нашој странци привремено уклони са Википедије. Зашто привремено? Ти знаш, ал’ ред је да знају и остали... Странка ће бити обновљена најкасније до 6. новембра. Сада стварно не постоји званична потврда о постојању наше странке и она, као таква, не заслужује да овде опстаје. То је лични став. Ето, до уписа у Регистар политичких странака чланак не мора да постоји, ако је уваженом господину толико важно да нас бар до почетка следећег месеца не гледа овде. После ћемо да поставимо нови чланак и поразговарамо о уређивању целе области, јер је до сада, захваљујући примени новог закона, противуставно обрисано више од 400 странака. -- Тулимировић 19:27, 17. октобар 2010.

Мањинска странка?[уреди]

Да ли НОПО регистрован као странка националних мањина тј. са `иљаду потписа или као регуларна,са дес` `иљада? Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 16:03, 15. децембар 2010. (CET)

Јесте мањинска. Имали смо више од хиљаду оснивача. Систем је антидемократски. Треба преко 2 милиона динара само за таксе за регуларну. То од нас неће добити. За нас важи "природни цензус", а то значи да нам је потребно 0,4% да бисмо имали једног посланика у Скупштини. --Nopovac (разговор) 19:08, 26. децембар 2010. (CET)

Благо вама.Елем,ако посреди одиста није неки гег (а искрено се надам да је`),било би лепо да наведете да се ради о мањинској странци,о којој је мањини реч и да је сместите међ` мањинске странке на списку странака. Црни Бомбардер!!! Шумски Крст(†) 11:13, 27. децембар 2010. (CET)