Разговор:Орден Републике Српске

С Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Дали би било боље ордени ? Пошто вако мислим да је један тај орден,једно одликовање. И нигде не видим медаљу Милана Тепића. Мислим да фали. --Mile 12:32, 11. март 2007. (CET)

Јесте у питању један орден, а све ово доле је навигација на остале ордене. Ако кликнеш на неки од њих, видећеш да је иста навигација у свим чланцима.

Ја сам кренуо да правим шаблон. Успут сам међутим приметио да ордени нису дефинисани Уставом Републике Српске, макар не оним који на својој веб страници држи Уставни Суд Републике Српске: http://www.ustavnisud.org/html/pravno%20utemeljenje/ustav%20c.html. Реч "орден" се нигде не помиње. На веб страници председника РС http://www.predsjednikrs.net/stranice/obiljezja/ordeni.htm помиње се да су ордени уређени "статутом" али без прецизирања. Ови "остали ордени" се не помињу као ни тај Милана Тепића. Према томе било би добро наћи негде тај закон, статут или шта већ чиме се ово уређује и онда направити један шаблон за навигацију. --Dzordzm 21:20, 11. март 2007. (CET)


Медаља Милана Тепића постоји,односно је постојала за време рата и била је највечег ранга.Додељивала се за заслуге у рату.А то знам јер је мој чича то добио,заједно са дипломом са потписом Карађића и Младића и лично испоручена. --Mile 21:28, 11. март 2007. (CET)

Tipicno

Samo su srbi u stanju da dodjeljuju ordenje osobama koje cijeli svijet smatra ratnim slocincima i kasapima. ALAL VAM VERA!!!