Разговор:Рибница (притока Ибра)

С Википедије, слободне енциклопедије

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер ... Ова страница не би требало да се обрише јер ... Молио бих вас да ми образложите из ког разлога следи брисање ове странице. Не постоји никакав увредљиви садржај, подаци су релевантни. Уколико је нешто од техничких ствари у питању напишите ми шта је потребно да променим па ћу то и урадити.

креатор странице - корисник Zograf12. 

--Zograf12 (разговор) 18:56, 26. јануар 2015. (CET)

Да ли сте ви лично власници фотографија везаних за ову реку, а које сте послали на википедију? --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 19:22, 26. јануар 2015. (CET)

Нисам власник фотографија, и због тога сам их скинуо са странице, ускоро ћу поставити своје. Што се тиче слике са десне стране она је означена као јавно власништво и линкована, и постављена је на википедији.--Zograf12 (разговор) 12:51, 27. јануар 2015. (CET)

Када будете постављали своје властите фотографије на википедији веома је важно да одаберете одговарајући шаблон о ауторским правима. Одаберите лиценцу на којој пише да сте ви аутор поменуте слике. Све најбоље --ΝικόλαςΜπ. (разговор) 19:05, 27. јануар 2015. (CET)