Разговор:Хатанга

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди]

Пише Спољашња веза - Велика совјетска енциклопедија, али нигде нема везе? --В. Бургић (реци...) 15:47, 8. фебруар 2013. (CET)

Ствар је у томе што Цар Радован и даље не зна шта је извор, а шта спољашња веза. Чланак је преузет (са референцираношћу довољном за правилан пренос) са Википедије на српскохрватском. Ту можеш видети да је у питању извор (и то још инлајн и онлајн), а не пука спољашња веза. --Lakisan97 (разговор) 16:17, 8. фебруар 2013. (CET)

Лаки, ако имаш потребу да лупеташ - дај лупетај о неком другом! Текст сам превео са сајта који сам навео, а твоје и било чије оптужбе за било шта ме не занимају!!!--CarRadovan (разговор) 16:56, 8. фебруар 2013. (CET)

Извини, лоше сам проценио, не разумем откуд потреба за драмом. То, пак, не мења чињеницу да, ако нешто преводиш са интернета или одакле год, адекватан назив за поднаслов може бити само извори, референце или литература. Спољашње везе су нешто обрнуто — места где постоје информације, али које нису коришћене у чланку. Што се тиче „оптужби“, оне се не могу окарактерисати као такве, јер пренос чланака са других Википедија није забрањен. --Lakisan97 (разговор) 17:07, 8. фебруар 2013.

Извињење се прихвата Face-grin.svg Знам да си управу око тих веза, литературе итд. Вјеруј ми да свој рад концетришем на проналаску текста и правилном преводу, а на те ствари нисам до сад превише обраћао пажњу. Мораћу то поправити.--CarRadovan (разговор) 18:32, 8. фебруар 2013. (CET)