Разговор о Медијавикију:Monobook.js/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Овдје постоји проблем са софтвером, наиме ... исти код (Monobook.js и Monobook.css) функционише код мене на локалном вики (верзија 1.5 бета 3) док овдје не функционише.

Могуће је да код мене постоји кеш проблем па не видим актуелне измјене. У сваком случају на страни Шаблон:Навигација са сликом у горњем десном углу (десно од наслова) треба да се појави шалтер укључи/искључи. Он се појављује тек када се тај хтмл-код динамично (јава скриптом) упише у страну. Ја га не видим. Могуће је да се софтвер толико измијенио између те двије верзије ? Ако неко има преглед измјена између моје верзије и ове "уживо" - могуће је да дођемо до неког закључка. До тада - унешени код никоме не смета (надам се) и врши (дјелимично) функцију. --Kaster 02:11, 21 октобар 2005 (CEST)


Не видим ни ја то што би требало да се види, знам да су на енглеској вики ставили исто то и после неколико сати скинули, не знам у чему је проблем, уколико можеш дођи сада на ИРЦ или ICQ па ћемо тамо о томе. --Саша Стефановић ® # 02:16, 21 октобар 2005 (CEST)


Вероватно сте ово решили на ирцу, али мени лепо ради. :) --Дунго ۞ 06:24, 21 октобар 2005 (CEST)

Broken JavaScript

MediaWiki developers found that this page probably breaks JavaScript for users (example: not seeing the buttons when editing a page). You probably need to edit this .js page and/or MediaWiki:Gadgets-definition as in the examples at phabricator:T122755. List more pages to check.

If you have questions or need help, please ask at phabricator:T164242. You can login with your wiki account. Best wishes, Nemo 11:49, 14. мај 2017. (CEST)[одговори]