Разговор о шаблону:За Оставу

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

I suggest you use http://tools.wikimedia.de/~magnus/commonshelper.php?interface={{CONTENTLANGUAGE}}&image={{PAGENAMEE}}&lang={{CONTENTLANGUAGE}} to make it easier to move the images. --81.15.55.227 19:26, 17. јун 2007. (CEST)


Ne razumem. Kako članak da se prebaci na viki ostavu? Zar na ostavi nema samo slika i multimedija? Osim toga, ako kako to ako nije po viki standardima da se premešta na ostavu? Šta je ovo, uopšte? --MaduixaGaim.svg kaži 19:33, 17. јун 2007. (CEST)

Хммм, па теоретски неко може да направи чланак који је просто само галерија слика, а такве странице јесу садржај који треба да се налази на остави. Тамо су малтене једине ствари у главном именском простору заправо галерије слика. --филип 19:36, 17. јун 2007. (CEST)

A šta ako je galerija slika napravljena od slika sa ostave? I zar ima potrebe za ovom nalepnicom? Zar se to ne može automatski obaviti neki admin. bez nekog dogovaranja? Mislim, onaj ko pravi u glavnom imenskom prostoru samo galeriju slika očigledno nema pojma kako se ovde rade stvari, a ako su slike sa ostave, šta ima tu da se odlučuje, osmda se obriše članak? A ako nisu, vidi se da li imaju odgovarajuce licence i ako imaju, na ostavu....Previše birokratije, po mom skromnom mišljenju.... --MaduixaGaim.svg kaži 19:42, 17. јун 2007. (CEST)

Могуће. Нисам превише размишљао о овоме... Питање је да ли је овај шаблон икада био употребљен негде и која је његова реална сврха. С друге стране, налепнице постоје управо због тога што неко не може или не жели (због ког год волшебног разлога) одмах да обави ствар која се тражи (пребацивање на сродан пројекат, сређивање, прерађивање, спајање, раздвајање, превођење и сл). Али, што јес`, овај шаблон има мало смисла. --филип 19:48, 17. јун 2007. (CEST)

Видети како шаблон изгледа на Википедији на енглеском језику. Мислим да би га требало преправити да изгледа попут овог:--micki talk 07:45, 25. октобар 2009. (CET)

Вики остава Овo је кандидат за пребацивање на Вики оставу.

Датотеке са одговарајућом лиценцом су доступније за друге Викимедијине пројекте уколике се налазе на Остави.
Сви корисници могу да пребаце ову датотеку на Вики оставу.


Пребаци на Оставу помоћу алата "CommonsHelper"

Вики остава