Разговор са корисником:Mjublu

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Добро дошли![уреди]

Здраво, Mjublu, добро дошли на Википедију! Хвала Вам на доприносима.
Надам се да Вам се Википедија свиђа и да ћете наставити да доприносите. Следи пар веза до страница које Вам могу бити од помоћи:

Можда желите да испробате Авантуру кроз Википедију, интерактивни обилазак који ће Вам помоћи да научите основе уређивања Википедије. Такође, можете погледати туторијале о уређивању Википедије, а можете да посетите и Трг како бисте поставили питања или потражили помоћ.

Не заборављајте да потписујете поруке на страницама за разговор додајући четири тилде (~~~~); тиме ће се аутоматски унети Ваше корисничко име заједно са тренутним временом и датумом.

Ако Вам је потребна помоћ, посетите страницу Википедија:Питања, поставите питање на мојој страници за разговор или потражите помоћ на сопственој и искусни Википедијанци ће одговорити у што краћем року. Још једном, добро дошли! — Жиле () 12:16, 12. новембар 2019. (CET)

Позивница за придруживање дискорд серверу[уреди]

Discord Color Text Logo.svg Здраво, Mjublu.
Позивамо вас да се придружите дискорд серверу. Он служи да омогући лакшу комуникацију и сарадњу међу википедијанцима.
Да бисте се придружили, кликните овде. За више информација, погледајте Википедија:Дискорд.
Хвала!

Ако желиш, придружи нам се, неформалног је типа. Има нас пар који се бавимо фудбалским темама и ту смо да те упутимо, уколико ти буде потребна помоћ око чланака. Поздрав и све најбоље у даљем раду! --Lotom (разговор) 09:48, 14. новембар 2019. (CET)

И ја те позивам да се придружиш Face-wink.svg. Поздрав. — Жиле () 10:00, 14. новембар 2019. (CET)