Разговор с корисником:Cochise~srwiki

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Поздрав, и добродошли на Википедију на српском језику. Драго нам је што сте нам се придружили. Надамо се да ће Вам се овде свидети и да ћете одлучити да останете.

Ми сви овде редовно пратимо страну „Скорашње измене“, и тако сазнајемо за нове занимљиве чланке, ко је тренутно активан, шта тренутно ради, и шта је у протеклом времену урађено.

Позивамо Вас да учествујете и у преношењу и превођењу чланака са других Википедија, што ће само обогатити нашу Википедију. Новопридошлима саветујемо да прочитају шта Википедија јесте, а шта овде не треба радити као и добродошлицу. Одговори на нека од често постављаних питања:

Такође погледајте и Списак чланака које српска Википедија треба да има као и наша правила и смернице.

Можете слободно да вежбате на страни коју зовемо „Песак“ без страха да ћете нешто покварити, као и на пројекту посебно намењеном за то. Надамо се да ћете уживати овде дајући свој допринос и постати стални члан, Википедијанац!

Не правите измене латиницом у ћириличком тексту (наравно, изузимају се референце и сл.)! Пре него што додате нови чланак, преведите га у ћирилицу или бар у нашу латиницу. Ускоро ће све измене које не поштују ова правила бити поништене, а чланци обрисани.
Сви текстови писани ASCII-јем ће бити обрисани 24 часа након њиховог учитавања уколико се не преправе по стандардима српског језика.

Можете се потписивати на странама за разговор користећи четири тилде ~~~~ - то даје Ваше име, тренутно време и датум.

Ако Вам нешто није јасно посетите стране за помоћ, постављајте питања и видите шта су други питали на страни коју зовемо „Tрг“, сваки чланак има своју страну за разговор на којој можете разговарати о том чланку, или питајте неког од администратора.

Још једном, добродошли. --СашаСтефановић 22:16, 27. јануар 2006. (CET)[одговори]

Ваш кориснички налог ће бити преименован[уреди извор]

09:24, 20. март 2015. (CET)

00:56, 23. април 2015. (CEST)