Пређи на садржај

Разговор с корисником:Kantautor Dejan Marinkovic

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
   Dobro došli Dobrodošlica
Pomoć Zdravo, dobro došli na Vikipediju na srpskom jeziku! Zahvaljujemo na učešću u projektu.

Vikipedija je enciklopedija na internetu koju svako može uređivati. Odvojite malo vremena da biste proučili osnovna načela i saznali šta Vikipedija nije.

Dugme za automatsko potpisivanje
Dugme za automatsko potpisivanje

Na stranicama za razgovor potpisujte se dodavanjem četiriju tildi (~~~~). To možete učiniti klikom na dugme koje se nalazi iznad okvira za uređivanje.

Preporučujemo da pročitate smernicu o pisanju srpskim jezikom na Vikipediji. Članci na Vikipediji na srpskom jeziku mogu se ravnopravno uređivati ćirilicom i latinicom, ekavicom i ijekavicom. Nije dopušteno mešanje pisama i izgovora u jednom članku. Tekstovi pisani bez dijakritičkih znakova biće uklonjeni bez odlaganja.

If you don't speak Serbian: This is a welcome message sent to new users of the Serbian Wikipedia. Talk to us via our Village Pump in English!

Uputstva
Pet stubova
Autorska prava
Rečnik

Nadamo se da ćete uživati doprinoseći Vikipediji i da ćete postati njen stalni korisnik. Ako imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite meni ili drugim urednicima na nekoj podstranici Trga. Takođe, možete postaviti pitanje svom mentoru. Prijatan boravak! -- Dcirovic (разговор) 16:11 22. 09. 2020.

Упозорење администратора - измјене на Шаблон:Аутобиографија/док [уреди извор]

Садко (ријечи су вјетар) 01:37, 18. октобар 2023. (CEST)[одговори]

Садко, с обзиром на то да сам ја Дејан Маринковић, о коме се овде пише, неке информације о мени нису биле тачне. Зато сам их поправио. Такође, не желим да буде написано да је ово аутобиографија и да је реклама, јер није реклама. Океј, ако избациш натписе да је аутобиографија и реклама, нећу више вршити измене. Такође, можеш да вратиш све како је било пре мојих измена, само, не желим да пише да је то реклама и аутобиографија. Ипак се ради о мени.


Срдачан поздрав,


Дејан Маринковић

Кантаутор — 65.128.45.83 (разговор) 02:14, 18. октобар 2023. (CEST)[одговори]

Упозорење[уреди извор]

Ово је последње упозорење администраторима: Ђидо и Садко. Упорно стављате информацију да је ово аутобиографија и реклама. Ако то још једном урадите, пријавићу Вас Википедији и захтеваћу да Вам се одузме дозвола за уређивање. Ово НИЈЕ реклама, а неки делови моје биографије, коју нисам ја писао, су били нетачни, и ја сам само исправио нетачне податке. Молим Вас да више не убацујете информације да је ово аутобиографија и реклама. Не слажем се са тим.

У нади да ћете одустати од убвацивања нетачних информација на Википедијину страницу о мени, унапред се захваљујем. У противном ћу бити приморан да се обратим Википедији.

С поштовањем,

Дејан Маринковић — Kantautor Dejan Marinkovic (разговор) 22:12, 19. октобар 2023. (CEST)[одговори]

Поздрав Дејане, пре свега молим вас без личних напада. Када неко пише чланак о самом себи, то се генерално сматра промоцијом. Трудите се да додајете изворе за сваку информацију, када чланак кроз неки дан поново буде откључан. Ја сам додао неколико и тако побошљао чланак. Горе наведене колеге нису имале никакву лошу намеру. Стојим на располагању ако буде требала помоћ. — MareBG (разговор) 02:35, 20. октобар 2023. (CEST)[одговори]

Поштовани Маре,


Хвала Вам на поруци и исправкама. Биографију о мени на Википедији нисам ја писао. Међутим, приметио сам да неке информације нису биле тачне, и због тога сам кориговао текст. Ваше колеге су упорно стављале натписе да се ради о аутобиографији и реклами, а ни једно ни друго није тачно. Ја сам само кориковао текст моје биографије, коју је неко други написао, а ја не знам ко, и, такође не ради се ни о каквој реклами, јер мени реклама није потребна. Сада све изгледа добро, и захваљујем Вам се на томе.


Срдачан поздрав,


Дејан Маринковић — 65.128.45.83 (разговор) 02:46, 20. октобар 2023. (CEST)[одговори]