Разговор с корисником:Mihajlo Stojanovic

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
   Добро дошли Добродошлица
Помоћ Здраво, добро дошли на Википедију на српском језику! Захваљујемо на учешћу у пројекту.

Википедија је енциклопедија на интернету коју свако може уређивати. Одвојите мало времена да бисте проучили основна начела и сазнали шта Википедија није.

Дугме за аутоматско потписивање
Дугме за аутоматско потписивање

На страницама за разговор потписујте се додавањем четирију тилди (~~~~). То можете учинити кликом на дугме које се налази изнад оквира за уређивање.

Препоручујемо да прочитате смерницу о писању српским језиком на Википедији. Чланци на Википедији на српском језику могу се равноправно уређивати ћирилицом и латиницом, екавицом и ијекавицом. Није допуштено мешање писама и изговора у једном чланку. Текстови писани без дијакритичких знакова биће уклоњени без одлагања.

If you don't speak Serbian: This is a welcome message sent to new users of the Serbian Wikipedia. Talk to us via our Village Pump in English!

Упутства
Пет стубова
Ауторска права
Речник

Надамо се да ћете уживати доприносећи Википедији и да ћете постати њен стални корисник. Ако имате било каква питања, слободно се обратите мени или другим уредницима на некој подстраници Трга. Такође, можете поставити питање свом ментору. Пријатан боравак! — Ничим неизазван (разговор) 15:44, 5. новембар 2023. (CET)[одговори]

Добро вече хвала вам пуно што сте оставили поруку на мојој вики странци, за азијске нојеве.Треба ми помоћ како да ставим табелу где има статус угрожености,научна класификација,бионимно име и синоними.Као сто има на вики страници о сомалиском ноју. — Mihajlo Stojanovic (разговор) 17:03, 5. новембар 2023. (CET)[одговори]
Добро вече и теби (додуше са закашњењем). Извини што сам "упао" док си вршио измене, али сам убацио инфокутију са статусом угрожености и свим тим стварима, превео два одељка са Википедије на енглеском и мало дотерао чланак, да не буде више почетнички.
Можеш видети у историји измена како сам то урадио. Можеш слободно наставити да уређујеш чланак, нећу више сметати. :)
Ту сам ако имаш још нека питања. Поздрав! — --Kizule (разговор) 21:00, 6. новембар 2023. (CET)[одговори]
Хвала ти пуно на помоћи не треба ништа више. — Mihajlo Stojanovic (разговор) 21:22, 6. новембар 2023. (CET)[одговори]