Шаблон:Ук-спам2

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

Информациона икона Молимо Вас немојте додавати неприкладне спољашње везе на Википедију. Википедија није збирка веза, нити треба да се користи за оглашавање или промоцију. Неприкладне везе су, али нису једине, везе ка личним веб-сајтовима, везе ка веб-сајтовима са којима сте повезани (као веза или цитат у тексту) и везе које привлаче посетиоце на веб-сајт или промовишу производ. Погледајте смернице о спољашњим везама и спамовању за појашњење. С обзиром да Википедија користи nofollow вредност атрибута, претраживачи занемарују већину спољашњих веза на њој. Ако сматрате да је везу потребно додати на страницу, молимо Вас да покренете расправу о томе на страници за разговор пре него што је поново додате. Хвала Вам.


Документација шаблона

Употреба:

{{subst:Шаблон:Ук-спам2}}
{{subst:Шаблон:Ук-спам2|article}} односи се на посебан article
{{subst:Шаблон:Ук-спам2|article|додатни текст}} додаје текст на крају поруке умјесто „Хвала” или „Хвала Вам”
  • Овај стандардизовани шаблон је у складу са смјерницама о упозорењу корисника. Можете разговарати о визуелном изгледу ових стандардизованих шаблон (нпр. слика у горњем лијевог углу) на страници за разговор корисничког упозорења.
  • Погледајте индекс шаблона поруке прије употребе било ког шаблона на страници за разговор корисника како бисте упозорили корисника. Примјеном најбољег шаблона за вашу сврху може помоћи у смањењу конфузије која може настати поруком коју шаљете.
  • Када користите вишестепене шаблоне, у неким случајеви не морате почети са првостепеним упозорњем.
  • Немојте заборавити да супституишете шаблон користећи {{subst:Шаблон:Ук-спам2}}, што је боље него користити шаблон на сљедећи начин {{шаблон:Ук-спам2}}.
  • Да бисте дали више детаље у Вашој поруци, можете додати article и неки додатни текст на крају шаблона.
Дио серије ук-спам корисничких упозорења
Ниво 1. Ниво 2. Ниво 3. Ниво 4. Ниво 4 пу
{{ук-спам1}} {{ук-спам2}} {{ук-спам3}} {{ук-спам4}} {{ук-спам4пу}}