23. век п. н. е.

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Миленијум: 3. миленијум п. н. е.
Векови:
Деценије:
  • 2290-е п. н. е.
  • 2280-е п. н. е.
  • 2270-е п. н. е.
  • 2260-е п. н. е.
  • 2250-е п. н. е.
  • 2240-е п. н. е.
  • 2230-е п. н. е.
  • 2220-е п. н. е.
  • 2210-е п. н. е.
  • 2200-е п. н. е.

23. век п. н. е. је почео 1. јануара 2300. п. н. е. и завршио се 31. децембра 2201. п. н. е.

Друштво и политика[уреди]

Економија[уреди]

Наука и технологија[уреди]

Открића[уреди]

Култура[уреди]

Књижевност[уреди]

Музика[уреди]

Сликарство[уреди]

Сценске уметности[уреди]

Синкретичке уметности[уреди]

Масовна култура[уреди]

Личности[уреди]

Политичари[уреди]

Научници и проналазачи[уреди]

Уметници[уреди]

Писци[уреди]

Композиротир и музичари[уреди]

Сликари[уреди]

Сценски уметници[уреди]

Уметници синкретичких уметности[уреди]

Уметници масовне културе[уреди]


Види такође: космолошка доба, геолошки еони, геолошке ере, геолошка доба, геолошке епохе, развој човека, миленији, векови године, дани