Call of Duty: Black Ops – Zombies

С Википедије, слободне енциклопедије
Call of Duty: Black Ops – Zombies
Call of Duty- Black Ops- Zombies.jpeg
Иконица апликације
Девелопер(и)Ideaworks Game Studio
Издавач(и)Activision
СеријаCall of Duty
ПлатформеiOS
Android
Излазак1. децембар 2011.
Жанр(ови)пуцачина из првог лица
Модификацијесинглплејер, мултиплејер

Call of Duty: Black Ops – Zombies је пуцачина из првог лица која представља наставак игре Call of Duty: Zombies. Развијач је Ideaworks Game Studio а издавач Activision. Игра је доступна за мобилне платформе: iOS и Android.[1] У продају је изашла у неколико држава 1. децембра 2011. године.[2]

Преглед[уреди | уреди извор]

Игра омогућава кооперативни мултиплејер за два до четири играча, гласовно ћаскање између играча, чучење и лежање. Прва мапа која је изашла била је Kino Der Toten. Dead Ops Arcade је такође потпуно преточен на iOS платорму, са 50 нивоа и играчу је омогућено да изабере и игра као један од четири карактера из верзије за конзоле (Танк Демпси, Николај Белински, Такео Масаки и др Едвард Ричтофен) или као један од четири насумична лика из Dead Ops Arcade.

Kino Der Toten доста личи на своје верзије за конзоле/рачунаре са изузетком централног степеништа које је промењено у две суседне платформе које иду супротним правцима и које се састају горе. Сва врата, погодности и оружја коштају исти број поена као на конзолама и рачунарима.

Ascension је такође доста сличан оригиналу с повратком свемирских мајмуна, погодности и оружја.

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ „Call of Duty: Black Ops Zombies”. Apple. Приступљено 29. 11. 2020. 
  2. ^ Davis, Justin (30. 11. 2011). „First Call of Duty: Black Ops Zombies Details”. IGN. Архивирано из оригинала на датум 3. 1. 2012. Приступљено 29. 11. 2020.