Корисник:Metodicar/Архива 44

С Википедије, слободне енциклопедије

Агенор[уреди | уреди извор]

Еве ти га. Сад му убацуј ону тебелу. Мада, прво би требало видети сва та имена да се транскрибују како треба...--Јагода испеци па реци 15:02, 27. јул 2010. (CEST)

Ахироја, и ја бих исто рекла. Не мере бити ништа друго. --Јагода испеци па реци 15:31, 27. јул 2010. (CEST)

Е, ја сам је у чланку написала као Анхироја. То је Белова жена и једна од најада.--Јагода испеци па реци 15:35, 27. јул 2010. (CEST)

Дипломе[уреди | уреди извор]

Да будем искрен, ништа од онда :) Али хоћу. Стисле су ме личне обавезе са свих страна, а радим и на масовном уносу авиона са Смирнофом и Сахаром. Јагода се није јављала са новим дизајном чини ми се, тако да остаје онај твој план. Само требам наћи времена да то урадим. --Мирослав Ћика (разговор) 16:22, 28. јул 2010. (CEST)

Ekmodik[уреди | уреди извор]

Jaq bih rekla Ehmodik, jer ch u Achilles je H... Ahil, ne Akil...--Јагода испеци па реци 17:12, 28. јул 2010. (CEST)

Erigdup? Nisam sigurna... Jedno je sigurno, ono us se svakako ne prenosi... --Јагода испеци па реци 22:09, 28. јул 2010. (CEST)

A što K? Piše G, ako se ne varam... A latinski se uglavnom čita kao što se piše, osim nekih vokala...--Јагода испеци па реци 22:45, 28. јул 2010. (CEST)

Pa da ti kazem, sta ce nam ako ne rade ono za sta su zaduzeni, nego nas samo gnjave? Mislim, puste nas da se do smrti izvredjamo i isvadjamo, napisemo tone i tone vrlo neprijatnog i uvredljivog teksta, pa nas tek onda blokiraju, i to kao slag na tortu, jer kad si vec iznerviran, samo ti jos fali da ti neko odozgo onemoguci da se branis (a tako uglavnom bude, jer se vrlo retko blokiraju oba korisnika, nego uvek samo jedan, tj. koji je poslednji ubacio uvredu, a to sto je on prethodno isto tako bio vredjan, nikom nista). Takve stvari treba seci u korenu jer mnogo ruznih reci i prepucavanja bi se sprecilo odmah, i nikad do njih ne bi doslo. Nego ne, oni se svi prave fini, niko nece da mrdne prstom, a onda kad se odluce na takav korak, onda je vec kasno i nema ama bas niakkvog efekta, osim suprotnog. Znas i sam. Sta ce nam onda taki? Nego, meni je zao Mickog, jer gospoda bosovi samo sede i merkaju sta se desava i ne oglasavaju se, mudro cute, i boli ih u sustini leva stikla sta mi mislimo. Da se ja pitam, ja bih njih sve poskidala, osim Mickog i Lasla. Sve ostalo se u nekom momentu ogresilo o nekoga. I brate, ne bih davala te dugmice u ruke nikom ko ima manje od barem 25 godsina. Ma i to je malo. 30, minimum...--Јагода испеци па реци 23:02, 28. јул 2010. (CEST)

Eto, sve si reko. Ja nemam sta da dodam. Zapravo, imam, ali sigurno ti to vec znas. --Јагода испеци па реци 23:33, 28. јул 2010. (CEST)

Je l' ja to cujem "plop, plop"--Јагода испеци па реци 23:47, 28. јул 2010. (CEST)

Pa otkud sad to? Pa ko je najveci narcis njikipedije? --Јагода испеци па реци 00:04, 29. јул 2010. (CEST) Eto vidis kako ja znam... --Јагода испеци па реци 00:08, 29. јул 2010. (CEST)

Ocu, ako mu ti kazes da prestane sa demagogijom i stavi prst na celo. I da se izvini zajednici za onaj smeh. To je vise nego uvreda za bilo ciju inteligenciju. Time nam kaze da smo svi budale, a pogotovu oni koji su glasali za njega. --Јагода испеци па реци 01:02, 29. јул 2010. (CEST)

Pa i to sto kazes. Izvini, ali bas necu. Iz inata. Ne tebi, nego njemu. Lepo od tebe sto pokusavas da posredujes, ali stvarno ne mogu. Vis da je bezobrazan koliko je tezak. A to ne mere tako lako da prodje kod men'... --Јагода испеци па реци 01:07, 29. јул 2010. (CEST)

Разговор[уреди | уреди извор]

Само да ти се захвалим што си ме подржао као колега. Нажалост, ми обични смртници немамао много утицаја. Поздрав и хвала још једном. --БаШ-ЧелиК (разговор) 15:08, 29. јул 2010. (CEST)

Управу си што си написао. Али они тотално игноришу. Брига њих што је неколико мојих колега протествовало. Умјесто да ми неко скине забрану, дали су брза објашњења и готово. Нико није ни помислио на мене. Осим мојих колега. Заиста влада нека мучна атмосфера и уопште нема неког другарства. Само нека политика. --БаШ-ЧелиК (разговор) 16:26, 29. јул 2010. (CEST)

Колега, хвала за везе за онога јадног дјечака. Човјек остари двије године кад оно чита. Нема више на мрежи, али били су много детаљнији извјештаји. Хорор, и једна јако велика породична трагедија. Поздрав --БаШ-ЧелиК (разговор) 22:09, 29. јул 2010. (CEST)

Ма без везе[уреди | уреди извор]

И ја сам будала што сам се опет упустила у сву ту дискусију, јер знам унапред да ништа од тога неће бити. Схватиће, као и увек, погрешно, како ја хоћу да рушим неку владу и остале небулозе. Без везе.

Оћу да ти помогнем, колико могу, али после 1. августа. Ова два дана су ми прилично густа, штавише, у неку руку зависи од њих (барем делимично) како ће ми тећи даљи живот. Од недеље ћу бити слободнија, па ћемо да средимо те кентауре. --Јагода испеци па реци 15:16, 29. јул 2010. (CEST)

Тема...[уреди | уреди извор]

Проблем је што смо ми овдје мала заједница па чак и најмањи проблем има конотације катастрофе. Затим, наши људи не схватају баш концепт алтруистички рад, без пажње, награда, тетошења, наиме, сматрају да то треба да иде све у пакету. Сваки корисник тражи одређену пажњу, и ја немам мишта против, али нема довољно људи да свима укажу пажњу када треба и када корисник Х сматра да треба да му се укаже одговарајућа пажња. Затим ту су и различите чуди, карактери, начини размишљања, различити нивои образовања и сл. Пуно, односно превише ствари које треба имати у виду за расположиво вријеме сваког од нас, за овај пројекат. Наравно, правимо и грешке у комуникацији, некада намјерно, други пут ненамјерно, али пошто наши људи тешко праштају, онда то може лако да пређе у неки сукоб. Ту је и чињеница да смо стално исте фаце на пројекту, једни другима понекад досадимо, а има и нетрпељивости из разних разлога. Стога, ако нам је фокус стално на нама самима, умјесто на циљу овог пројекта, онда смо у проблему, или ћемо наћи начина да направимо неки проблем. То је барем лако. :) Такође, не можемо очекиват да нам фокус буде стално на пројекту и његовом циљу, жива бића смо, али би требали тежити некој равнотежи. Тренутно смо превише фкусирани на себе саме. Поз. --Славен Косановић {разговор} 01:22, 30. јул 2010. (CEST)

Ре:Еј[уреди | уреди извор]

Ма пази, нема фрке, ја то уопште нисам схватио као никакву непријатност. Свима нам је стало да Њики буде тачна, битно је да смо утврдили чињенице и да у чланку не пише оно што је нетачно. После ћемо радити на чланку, па ће све то да личи на нешто. Нажалост, немам пуно времена, па не могу да прочешљам све чланке из хемије, кренуо сам да радим чланке о лабораторијском прибору, па стао (имао сам операцију пре око месец дана, па био даље од Нета). Што се фантастике тиче, то ми је једно од поља интересовања, поред, наравно хемије, рачунара и моделарства. Чак сам хтео и да оживим портале, али слабо има интересената, тако да се за сада задовољавам да урадим ту и тамо по нешто. Тренутно највише радим на мојој омиљеној серији (Звездане стазе, ево ових дана по ко зна који пут гледам), а ту и тамо убацим понеку анимирану... Много посла за једног човека . Поздрав. Пера Којот Шта је, бре??? 10:06, 30. јул 2010. (CEST)


Француз[уреди | уреди извор]

Гаспар Марси, ако се не варам...--Јагода испеци па реци 18:46, 30. јул 2010. (CEST)

Митологија[уреди | уреди извор]

Ти си баш заређао.. свака част! (сјајна тема). -- Обрадовић Горан (разговор) 21:55, 30. јул 2010. (CEST)

Мало је области које ја нисам запишао :Р. Видех код енглеза да имају онај шаблон на дну за ликове из Илијаде и Одисеје (а и још неке сличне шаблоне). Ако си покрио пристојан број ликова из тог шаблона (плус је колапсирајући! ;) ), кад већ оћеш да их умрежиш, то би ваљда био најбољи начин. -- Обрадовић Горан (разговор) 22:06, 30. јул 2010. (CEST)

У, да, тај баш добро изгледа! -- Обрадовић Горан (разговор) 22:23, 30. јул 2010. (CEST)

Одговор[уреди | уреди извор]

Можда нисам ставио емотиконе на право мјесто, али заиста, као да сам могао мислити озбиљно с тим „Бог ће их казнити“. То је онако, више опаска, да одвратим Баш Челика да не покушава он спроводити личну правду. А за хладну освету сам већ рекао, то је уобичајена фраза. Али пошто је Јагода то тако натукнула, некима се може учинити као озбиљно, али није ми заиста била намјера. Коментар је усмјерен да кажем Баш Челику да не треба тјерати инат, већ мирно и сталожено, ледене главе. --Жељко Тодоровић (разговор) 01:37, 31. јул 2010. (CEST) с. р.

Разговор[уреди | уреди извор]

Колега, поштујем твој став, јер си се држао истих принципа, и једнако си гласао. То заиста поштујем. Мој став је да није требало предлагати мој чланак два пута, посебно не након што ме је корисник Антидискриминатор предложио за блокаду. Мислим да је то била даља конфронтација и тражење свађе. И сматрам да је то био један некоректан потез. --БаШ-ЧелиК (разговор) 02:41, 31. јул 2010. (CEST)

Митолог[уреди | уреди извор]

Само се ти труди и ја сам сигуран да ћеш наћи област у којој ћеш ти бити први човјек Њикипедије. :) Поздрав. --Славен Косановић {разговор} 16:03, 31. јул 2010. (CEST)

Kentauri[уреди | уреди извор]

Ajd, davaj te kentaure, pa da vidimo šta možemo uraditi... Od danas sam zvanično na odmoru...--Јагода испеци па реци 00:14, 1. август 2010. (CEST)

Ja se nadam. Videćemo koju ću ocenu da dobijem... :) Radi se o kursu TESOL Oxford Trinity, za nastavnike engleskog. Radi se o diplomi koju izdaje Oksford i koja važi svuda u svetu. Hoću da menjam profesiju, zapravo da se vrnem staroj, i da (opet) budem tvoj koleza. Će vidimo šta će od svega toga da bude, za sad sam na dobrom putu... :)--Јагода испеци па реци 00:19, 1. август 2010. (CEST)

Ako treba neka pomoć, ti samo javi. --Јагода испеци па реци 00:20, 1. август 2010. (CEST)

Pu, pu, vala baš! Meni je bilo zabavno, mada dosta naporno. Sad ostaje teži deo, a to je naći posao ... No zadovoljna sam, jer sam konačno krenula u pravcu koji mi se dopada. Kancelarije mi je već preko glave ne mogu da je smislim više... --Јагода испеци па реци 00:29, 1. август 2010. (CEST)

Joj, ne bi ti se dopalo... :) Jedino što možeš da dobiješ je okoštavanje kičme i širenje sedećeg dela tela, ukočenost i loš vid... --Јагода испеци па реци 00:36, 1. август 2010. (CEST)

I nemoj. Svakako ti donosi mnogo bolji osećaj nego neki kancelarijski posao. Ja sam već počela da zaboravljam kako je dobar osećaj kad vidiš da je neko nešto naučio od tebe, i da mu je koristilo... Idem spavat, danas sam celo popodne do 21.00 bila na plaži i mrtva sam umorna... Laku noć, pa se kuckamo. Ako treba nešto, tu sam. --Јагода испеци па реци 00:41, 1. август 2010. (CEST)

mickiτ 14:42, 1. август 2010. (CEST)

Heh...[уреди | уреди извор]

Njikipedijana Kasandra, je l'? Drago mi je što si opet počeo da vodiš dnevnik. Do suza sam se nasmejala. Kad će nastavak?--Јагода испеци па реци 22:42, 3. август 2010. (CEST)

Jesi, vala. A priznaj da ti je moja asocijacija na Olimp bila inspiracija, koja se fino nadovezala na temu članaka koje si u poslednje vreme pisao... Nego, da ti kažem (ja ne bih bila ja kad ne bih ulovila grešku, profesionalna deformacija, šta ćeš)... Mislim da u ovoj rečenici:

Овај пут разлог је био брисање безначајног[3] чланка о геј популацији, која је изгледа бројала тек једног члана.

Umesto članka o gej populaciji, treba da stoji članka o gej udruženju... --Јагода испеци па реци 22:54, 3. август 2010. (CEST)

Lepo... :) Nego, da te pitam, da ne znaš ti možda da lokalizuješ onaj primer diplome što je napravio Ćika, sa onom enormno velikom wikipedija kuglom i sitnim tekstom? Hoću da napravim novu diplomu, al ne mogu da nađem to, da mi posluži kao mustra... --Јагода испеци па реци 22:58, 3. август 2010. (CEST)

Fala, Metodije. Vidi. Problem je što je slika premala, pa kad je ovako ubelim i razvučem vide joj se pikseli. Pitala sam Ćiku da nema neka bolja slika koja mi neće pretvarati pozadinu u crno kad je daunloudujem na moj kompjuter (probala već ali mi se to dešava)... Šta kažeš, na ideju, jer je slika za sada očajna..?--Јагода испеци па реци 00:36, 4. август 2010. (CEST)

Уживо[уреди | уреди извор]

Можеш претпоставити како је настала слика. Сви су седели и чекали у прегрејаној просторији. Ја дођем и питам "а што седите у овој врелини? Ради ли клима?" И пошто омладина није показала знаке ентузијазма око овог питања, ја сам преузео иницијативу. Једини моменат када се појавио ентузијазам је да фотоапаратом забележе како се ја пентрам око климе да видим ради ли. Ето, пријатељу мој, то ти је цела тужна прича око једне збуњујуће фотографије. -- JustUser  d[-_-]b  23:29, 3. август 2010. (CEST)