Разговор:Електронска пошта

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

E-mail[уреди]

Текст је пребачен у чланак E-mail. Сада је потребан неки администратор који ће вратити целокупан текст на ову страну или на неку од већ постојећих страна са правописно тачним насловом: Е-пошта Електронска пошта. Правопис не дозвољава употребу облика e-mail у српском језику, тако да та страна треба да буде обрисана.--Maduixa 15:16, 27. фебруар 2007. (CET)

Vidi, opet ja, nakon tri i po godine...Face-grin.svg Zar ne mozemo napravit neku sliku imejla sa srpskim interfejsom? I ko jos molim te, kaze, elektronsko pismo? To cu da izbacim, jer je sasvim uobicajeno reci imejl. --ЈагодаGaim.svg испеци па реци 11:13, 29. октобар 2010. (CEST)

И-мејл или имејл[уреди]

Требало би разјаснити шта је правилно, односно шта има предност - видети ову расправу и свуда применити исти принцип. micki 17:03, 16. август 2012. (CEST)

Ваљда је сада добро. --Алекс (разговор) 17:21, 16. август 2012. (CEST)
Ваљда је. Ако и није, нека исправља неко ко је стручнији за правопис. Написао сам на Тргу (пре пар секунди, не видећи твоју измену) да „и-мејл“ не би требало да стоји као синоним на почетку чланка и видим да си ти то већ избацио. micki 17:28, 16. август 2012. (CEST)