Разговор:Кошарка

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Први поднаслов[уреди]

Шта учинисте од чланка!!! Ове спискове треба обрисати. Ајмо да додамо и спискове играча свих тимова у Југославији, у историји, а зашто стати ту.. има 200 репрезентација, 200 лига, 100 година... Пар милиона имена у најави -- Обрадовић Горан (разговор) 21:37, 22. октобар 2006. (CEST)

Све то треба обрисати или пребацити у чланке о респективним репрезентацијама, мада и ту не треба претјеривати, него споменути само најважније играче кроз историју, сваке репрезентације... --Славен Косановић {разговор} 21:39, 22. октобар 2006. (CEST)
Вратио сам на верзију чланка пре његовог уништавања. Ко жели да пише даље има податке у историји, мада мислим да их нико никада неће требати, ал' опет Face-wink.svg --СашаСтефановић 22:58, 22. октобар 2006. (CEST)

--Корисник:ЉупчеЖ+Нисам Вас разумео. Очито се не сналазим на Википедији. Мени није била намера да правим Хаос. Имам утисак да сте схватили да се ради о недобронамерности. То ми није било ни на крај памети. Помислио см да унесем у фолдер Кошарка Прво Југославију а затим и Србију. Мислим да Југославија у кошарци нема 200 репрезентација, а то што је имала селекције у сениорима и сениоркама, јуниорима и јуниоркама... па још и медаље које су освојене... Но очито нисам добронамерно схваћен. Жао ми је због тога јако пуно... Поздрав

Ниси нас добро схватио, нико није рекао да је реч о недобронамерности, него да је чланак постао хаос због силне количине, непотребних за чланак, података. Најбоље би било кад би направио чланак Кошарка у Југославији или Кошарка у Србији и тамо сместио податке које си овде постављао. Твоју верзију чланка можеш да погледаш у историји ове странице, ништа није изгубљено, директан линк ка томе имаш у мојој поруци на твојој страни за разговор. --СашаСтефановић 23:20, 22. октобар 2006. (CEST)
ОК. Захваљујем на сугестијама. Потрудићу се да то урадим много боље. Срдачан поздрав!

Ако постоји поглавље правила игре зашто онда правилима оптерећивати увод.--Drazetad (разговор) 14:03, 6. септембар 2012. (CEST)