Разговор:Стефан Душан

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Кандидат за сјајан чланак[уреди]

Постављам чланак на расправу, јер мислим да заслужује статус сјајног чланка. --MilosHaran Ум? 20:23, 30. октобар 2018. (CET)

Коментари  Коментар: Једна од најбољих страница на српској Википедији. Свака част, од мене има глас ЗА.--Soundwaweserb (разговор) 16:29, 2. новембар 2018. (CET)

 Коментар: Чланак је добар али дио који је копиран са Историјске библиотеке није компатибилан са лиценцом Википедије. Размишљао сам да ли да се јавим, али прије или касније ће неко са тог сајта тражити уклањање нашег текста. Текст на Историјској библиотеци је лиценциран под Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported, што значи да текст није дозвољено мењати ни на који начин, нити користити га у комерцијалне сврхе. Сваком измјеном копираног текста се крши лиценца.— WR 17:49, 2. новембар 2018. (CET)

Izgleda da sam loše shvatio licencu, budući da je i pre mene neki deo teksta bio kopiran sa sajta. Onda ću sutra da izmenim tekst, dotle neće niko da ga dira. --MilosHaran Ум? 22:49, 2. новембар 2018. (CET)
Можеш покушати и да их контактираш и тражиш дозволу да објавиш текст под нашом лиценцом али не знам какав ће бити одговор. Неколико некада активних уредника Википедије је уређивало и тај сајт па због тога знам за ово око лиценце.— WR 23:05, 2. новембар 2018. (CET)
Нису прихватили :(. Нема везе, сутра има да се бацим на посао. --MilosHaran Ум? 23:58, 3. новембар 2018. (CET)